RX 570 SİYAH EKRAN SORUNU

canbyk

80+
Reaksiyon skoru
1
yanlış okumadıysam aynı sorunla sende karşılaşmışsın rx570 kullanıyorum ve daha 1 hafta oldu olmadı oyunlara girdiğimde 2-3 saniyelik siyah ekranlar oluyor genelde esc bastığımda veya bir animasyon esnasında oluyor en yeni driverı kurdum kurduktan sonra sıkıntısız çalıştı sabahında yine aynı sorun... eski sürümleri kurdum onlarda aynı şekilde ekran kartını denedim ekran kartında bir sorun yok ne yapmam gerek artık bilmiyorum sen çözdüysen yardım etme şansın var mı acaba
Post automatically merged:

yardımcı olabilirseniz sevinirim gerçekten bıktırdı artık

yanlış okumadıysam aynı sorunla sende karşılaşmışsın rx570 kullanıyorum ve daha 1 hafta oldu olmadı oyunlara girdiğimde 2-3 saniyelik siyah ekranlar oluyor genelde esc bastığımda veya bir animasyon esnasında oluyor en yeni driverı kurdum kurduktan sonra sıkıntısız çalıştı sabahında yine aynı sorun... eski sürümleri kurdum onlarda aynı şekilde ekran kartını denedim ekran kartında bir sorun yok ne yapmam gerek artık bilmiyorum sen çözdüysen yardım etme şansın var mı acaba

yardımcı olabilirseniz sevinirim gerçekten bıktırdı artık
DDU İle Driver silip 20.9.1 Sürümünü kurun.
DDU Başta zor ve korkutucu gelebilir ama sonradan çok kolay geliyor.
@RevDeisDou Bey Forumda DDU İle Driver Silme Olarak Bir Rehber Var Mı ?

20.8.3 kullanıyorum sıkıntı yok çok şükür

DDU İle Driver silip 20.9.1 Sürümünü kurun.
DDU Başta zor ve korkutucu gelebilir ama sonradan çok kolay geliyor.
@RevDeisDou Bey Forumda DDU İle Driver Silme Olarak Bir Rehber Var Mı ?
şuan bende de 20.9.1 var ddu ile silip tekrardan yükledim fakat hal aynı sorun..

20.8.3 kullanıyorum sıkıntı yok çok şükür
indirme linkini nereden bulabilirim acaba

şuan bende de 20.9.1 var ddu ile silip tekrardan yükledim fakat hal aynı sorun..

indirme linkini nereden bulabilirim acaba
amd adranalin 20.8.3 yaz çıkıyor

driver olarak kaynaklı bir sorun diye biliyorum
ben de öyle düşünüyorum o yüzden garantiye vb. göndermeme gerek yoktur sanırsam değil mi ? 3 hafta diyorlar 3 hafta uzun bir süre takip etmem gereken vizeler vb. var

yaratmaz neden yaratsın ki en fazla sorun devam eder extradan bir sorun olmaz
umarım düzelir ya gerçekten ne yapmam gerekiyor bilmiyorum elimden amdnin grafik yazılımlarına küfür etmek dışında bir şey gelmiyor..

ben de öyle düşünüyorum o yüzden garantiye vb. göndermeme gerek yoktur sanırsam değil mi ? 3 hafta diyorlar 3 hafta uzun bir süre takip etmem gereken vizeler vb. var
internetde çok gördüm bu konuyu hep driver ile akalı çıktı

bende rx 570 saphire pulse kullanıyoruma ama hiç çıkmadı karşıma

redon ayarlarına girermisiniz wattman hatası alıyormusunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,251
Üyeler
191,052
Son üye
Mert Kantek
Geri