- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,573
Hangisi Alınmalı Sensör Vb Hangisi Daha İyidir?
Steelseries Rival 3 tercih ederimHangisi Alınmalı Sensör Vb Hangisi Daha İyidir?
Hocam bende logitechin mousepadı var rival 3 alırsam sıkıntı yaşarmıyımRival 3 daha iyi ama şu anki fiyatını hak etmiyor bence, Viper Mini bakabilirsiniz.
SS 3Hangisi Alınmalı Sensör Vb Hangisi Daha İyidir?
Şakaysa komik değilse daha komikHocam bende logitechin mousepadı var rival 3 alırsam sıkıntı yaşarmıyım
Hayır Hocam Yani Demek İstedigim Her Mouseun Kendi Sensörüne Göre Mousepadler Var Ondan DedimSS 3
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şakaysa komik değilse daha komik![]()
Dostum ben Maximum mousepadini kullanıyorumHayır Hocam Yani Demek İstedigim Her Mouseun Kendi Sensörüne Göre Mousepadler Var Ondan Dedim
umarım şakadırHocam bende logitechin mousepadı var rival 3 alırsam sıkıntı yaşarmıyım
Hocam benim mousepadde Hamur kırıntıları var yani lahmacun yerken olmuştu bi türlü cıkmıyor hani cıksa bile dahada kücülüyor csgo vb oynarken sağ sol yapıyorum mouse takılıyor bi öneriniz var mı?Dostum ben Maximum mousepadini kullanıyorumYok Allah aşkına ne sorunu olacak ..
Süngerin ters tarafıyla o kısımları sürtün.Sert değil narince.Ütü de yapabilirsiniz.O tümseklikleri azaltmak içinHocam benim mousepadde Hamur kırıntıları var yani lahmacun yerken olmuştu bi türlü cıkmıyor hani cıksa bile dahada kücülüyor csgo vb oynarken sağ sol yapıyorum mouse takılıyor bi öneriniz var mı?
hocam saolun azalmaya başladı dahada yapsam kırıntılar gidecek gibi peki mousepade ütü yaparsam daha iyi performans verir miSüngerin ters tarafıyla o kısımları sürtün.Sert değil narince.Ütü de yapabilirsiniz.O tümseklikleri azaltmak için