Logitech G203 VS SteelSeries Rival 3

Emre Avara

Cezalı
80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,573
Hangisi Alınmalı Sensör Vb Hangisi Daha İyidir?

SS 3
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şakaysa komik değilse daha komik :D
Hayır Hocam Yani Demek İstedigim Her Mouseun Kendi Sensörüne Göre Mousepadler Var Ondan Dedim

Hayır Hocam Yani Demek İstedigim Her Mouseun Kendi Sensörüne Göre Mousepadler Var Ondan Dedim
Dostum ben Maximum mousepadini kullanıyorum :D Yok Allah aşkına ne sorunu olacak ..

Dostum ben Maximum mousepadini kullanıyorum :D Yok Allah aşkına ne sorunu olacak ..
Hocam benim mousepadde Hamur kırıntıları var yani lahmacun yerken olmuştu bi türlü cıkmıyor hani cıksa bile dahada kücülüyor csgo vb oynarken sağ sol yapıyorum mouse takılıyor bi öneriniz var mı?

Hocam benim mousepadde Hamur kırıntıları var yani lahmacun yerken olmuştu bi türlü cıkmıyor hani cıksa bile dahada kücülüyor csgo vb oynarken sağ sol yapıyorum mouse takılıyor bi öneriniz var mı?
Süngerin ters tarafıyla o kısımları sürtün.Sert değil narince.Ütü de yapabilirsiniz.O tümseklikleri azaltmak için

Süngerin ters tarafıyla o kısımları sürtün.Sert değil narince.Ütü de yapabilirsiniz.O tümseklikleri azaltmak için
hocam saolun azalmaya başladı dahada yapsam kırıntılar gidecek gibi peki mousepade ütü yaparsam daha iyi performans verir mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,137
Üyeler
203,722
Son üye
Demircioglu
Geri