Web sitesi yapımı ile alakalı sorularım ?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
6,767
Arkadaşlad şimdi size bazı sorular sorucağım.
Öncelikle
1.Html gibi diller sadece tasarım kodlama dilimi
2.mesala bu forum yapılırken hangi programlar,hangi tasarım programları,han gi programlama dilleri , domain ,hosting nasıl halledildi ve ondan ona nasıl aktarıldı

Dostum soruların cevabını Google dan hızlıca ve daha fazlasına ulaşabilirsin, (cevabımı kötü niyetle yazmadım) yazılımcı olmayı planlıyorsan araştırma ruhlu olmalısın.

Dostum soruların cevabını Google dan hızlıca ve daha fazlasına ulaşabilirsin, (cevabımı kötü niyetle yazmadım) yazılımcı olmayı planlıyorsan araştırma ruhlu olmalısın.
Baya bir araştırdımda anlamadım tam 2.sorum bu formu geliştirenlerden ilham ve bilgi almak

Arkadaşlad şimdi size bazı sorular sorucağım.
Öncelikle
1.Html gibi diller sadece tasarım kodlama dilimi
2.mesala bu forum yapılırken hangi programlar,hangi tasarım programları,han gi programlama dilleri , domain ,hosting nasıl halledildi ve ondan ona nasıl aktarıldı
Web sitesi oluştururken bazı ana diller vardır,
Html : Tüm parçaları bir arada tutan yapı taşıdır.
CSS : Eti ve dış gövdeyi oluşturur.
Javascript : Kemiklerin çalışmasından/neye ve nasıl tepki vereceğinden sorumludur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

++++
Tasarım kodlama dili diye bir terim ilk kez duyuyorum bu arada.

Javascript : Kemiklerin çalışmasından/neye ve nasıl tepki vereceğinden sorumludur.
Eyw reis aslında biliyorumda bası verilen yt deki dersler kafamı karıştırdı ben de sizd kısaca sormak istediğim

Eyw reis aslında biliyorumda bası verilen yt deki dersler kafamı karıştırdı ben de sizd kısaca sormak istediğim
Front-end web dev. olmak istiyorsan eğer yapmak gereken şey yeni ve özgün tasarımlar ortaya sürmek ve kendini CSS & Javascript üzerinde gerçekten geliştirmektir.

++++
Tasarım kodlama dili diye bir terim ilk kez duyuyorum bu arada.
Tasarım kodlama dili derken html programlama dili sadece tasarım içinmi anlamında

Front-end web dev. olmak istiyorsan eğer yapmak gereken şey yeni ve özgün tasarımlar ortaya sürmek ve kendini CSS & Javascript üzerinde gerçekten geliştirmektir.
Şu ocakta pc mi toplarsam. Ders alacağım.

Tasarım kodlama dili derken html programlama dili sadece tasarım içinmi anlamında
HTML bir programlama dili değildir, belirli kodları içinde barındırmaya yarayan bir dildir diyebilirim.
Tam tanımı : standart metin işaretleme dilidir

Şu ocakta PC mi toplarsam. Ders alacağım.
Takıldığınız noktalar da yardımcı olmaktan keyif duyarım.

HTML bir programlama dili değildir, belirli kodları içinde barındırmaya yarayan bir dildir diyebilirim.
Tam tanımı : standart metin işaretleme dilidir

Takıldığınız noktalar da yardımcı olmaktan keyif duyarım.
Birde bu domain kısmında bir domain satan şirketsiz , bir domain kapamıyormuyuz illa godaddy gibi şeylere muhtaçmıyız

Evet elinde belirli imkanlar yok ise muhtaçsın.
Saol birde yılmadan çalışır ve öğrenme isteğim olursa html css ve javayı 3 ünü 1.5-2 ayda öğrenebilirmiyim ? Tamamen

Saol birde yılmadan çalışır ve öğrenme isteğim olursa html css ve javayı 3 ünü 1.5-2 ayda öğrenebilirmiyim ? Tamamen
Önemli olan ne kadar hızlı ya da yavaş öğrendiğin değil, ne kadar pratik yaptığındır.

Önemli olan ne kadar hızlı ya da yavaş öğrendiğin değil, ne kadar pratik yaptığındır.
Eyw saol. Konu açmışsın ya hani yeni tema diye bunu hangi programls tasarladın merak ettim photoshoplamı Adobe xd ilemi ? Yoksa dahada başka bir şeyle mi

Geri