haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,564
PC'ye gelse de oynasak.
İlk oyun gelmedi.PC'ye gelse de oynasak.
Biliyorum ama oyunun gelmeyeceği anlamına gelmez.İlk oyun gelmedi.
cidden. öyle olsaydı çok daha güzel olacaktı.Ellie haklıdır tartışmaya kapalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sonda o Abyy'i öldürecektik aşırı sinir oldum orda Ellie'ye öldür işte niye bırakıyorsun.
Oyunun grafikleri oynanışı atmosferi mekanikleri çok güzel ama maalesef hikaye konusunda bence kötü bir oyun ve Last of Us gibi bir oyun serisinde hikaye çok önemlidir.cidden. öyle olsaydı çok daha güzel olacaktı.
Şu Abby'yi sevdirme çabası ve 10 saat Abby gameplay'i olmasa, Abby normal bir kötü karakter olsa bizim için, çok daha güzel olacaktı ama yinede bence aşırı kötü bir hikayesi yok.Oyunun grafikleri oynanışı atmosferi mekanikleri çok güzel ama maalesef hikaye konusunda bence kötü bir oyun ve Last of Us gibi bir oyun serisinde hikaye çok önemlidir.
Hikaye fikri güzel ama öyle bir anlatıyor ki sanki Abyy haklı gibi gösteriyor bide onla oynatıyor bizi sondaki sahnede zaten benim için iyice - oldu hikayeŞu Abby'yi sevdirme çabası ve 10 saat Abby gameplay'i olmasa, Abby normal bir kötü karakter olsa bizim için, çok daha güzel olacaktı ama yinede bence aşırı kötü bir hikayesi yok.
Haklısın zaten belirttim az çok inceleme de. Abby'nin hikayesi de var orada görüyoruz falan diye ama bu oyun, Joel ve Ellie'nin hikayesi olduğu için Abby'yi sevmek, onunla oynamak benim için iyi değil. Benim en sevdiğim oyun karakterlerinden birini öldüren bir karakteri sevemem bentempo düşüklüğü dışında o yönlerin hepsi artı bence. birincisi bu ellienin hikayesi ve bir amacı olmalı o yüzden joelin erken ölmesi doğru olan. ikincisi aby ve ellie iki farklı görüşü temsil ediyor ve insana acaba aby mi haklı ya ? diye düşündürüyor. çok zekice yazılmış bir senaryo ve bence gelmiş geçmi şen iyi aksiyon oyunlarından biri