Sağlamindir sitesinden korsan oyun indirmek zararlı mıdır?

oyuna verecek paran yoksa oyunda oynamaycaksın, malesef öyle bir seçenek yok
Dediğinize katılmıyorum ayrıca eksikleriniz var. Parası yok ise ücretsiz dağıtılan veya Free To Play oyunlarını oynayabilir.

Kendi düşüncem. Kimin ne yaptığı umrumda değil. Buradan ben birine 'Korsan indirmeyeceksin' diye satırlarca yazı yazsam engel olamam. Elinden mouseu alamam.
Etik bir durum değil ama paralı olan bir şeyi ücretsiz ediniyorsun. Bi işkillen sonuçlarını kabullen. Gülü seven dikenine katlanır.

Korsan oyuna bende karşıyım ama maalesef oyunlara verecek param yok. Bende orjinal oynamak isterim ama oyun fiyatları belli çok cep yakıyor. Özellikle Sağlamindir sitesi kullanan arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.
Birkaç sene öncesine kadar kullanırdım.Herhangi bir virüsle karşılaşmadım.Yine de tedbirli olmakta fayda var.

arabayıda çalarak ulaşabilirsin, crack oyun yasal mı değil, araba çalmak yasal mı değil ?
crack oyun çalmak değildir oyunu kopyalayabilirsin ama arabayı kopyalayamazsın aradaki farkı hala anlayamadınız

crack oyun çalmak değildir oyunu kopyalayabilirsin ama arabayı kopyalayamazsın aradaki farkı hala anlayamadınız
Aynen kopya koruma sistemleri süs olsun diye koyuluyor.

Geri