Çözüldü✓ Monitör no signal hatası ?

Artemis

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar merhaba bugün DA-MD2 sistemim geldi fakat ekrana görüntü gelmyior no signal entering the power saving mode shortly diyor çözümünü bilen biri yardımcı olabilir mi ?

Arkadaşlar merhaba bugün DA-MD2 sistemim geldi fakat ekrana görüntü gelmyior no signal entering the power saving mode shortly diyor çözümünü bilen biri yardımcı olabilir mi ?
dostum bi ara bende de olmuştu eski bilgisayarımda bilgisayarcıya götürdüğümde güç kabloları sıkıntılı olduğunu söylemişti yeni kablo aldım taktım düzeldi ama tam emin değilim

Arkadaşlar çözdüm ramlerin bir tanesi arızalı sanırsam tek tek çıkarıp denedim bir tanesini çıkartıp deneyince açıldı yardımlarınız için teşekkürler :)

Arkadaşlar çözdüm ramlerin bir tanesi arızalı sanırsam tek tek çıkarıp denedim bir tanesini çıkartıp deneyince açıldı yardımlarınız için teşekkürler :)
İşte bu benim yöntem kanka ram arızalı değil bu arada.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çalışmayan rami silgi ile sil buna saçma bakanlar var ama dediğimi yap slotlara fön makinesi ile hava üfle o ram bozuk değil.

O rami yumuşak temiz silgi ile sil girişi içine toz kaçmasın ama

Tek ram ile çalıştı dediğin rami diğer slota tak açılmazsa slotta sorun var temizlemen lazım açılırsa diğer ramde sorun var onu silgi ile sil.

Ağalar yanlış haber ramde değilmiş güçle alakalıymış kasa ile monitörü farklı prizlere takınca düzeldi asıl sorun bu, bu sefer eminim kusura bakmayın :)

Geri