LineaTurco
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,103
uygunsuz dilden raporladım amakorkuyorsan sorun yok
uygunsuz dilden raporladım amakorkuyorsan sorun yok
Saoluygunsuz dilden raporladım ama
2-3 yeter2021 de kendime hedef koymak istiyorum.Sizce Yılda kaç kitap okunmalı?
bi ara hoca yaz tatilinde 100 kitap okuyup özetini yazıp getirin dedi ben 45 zor okudumSiz galiba Cin Ali okuyorsunuz hâlâ.
ne cin ali okurdum imkansız yapamazdım yoksabi ara hoca yaz tatilinde 100 kitap okuyup özetini yazıp getirin dedi ben 45 zor okudum
şimdi hiç kitap okumuyorum 4.sınıfta mıydı neydi zaten ama yine de kalın kitablardı sınıfa göre okudugum öyle ince olmuyorne cin ali okurdum imkansız yapamazdım yoksa
Hocam cidden okuyan var ama. Hatta 1 yılda 100 a kitap okuyan bile var. Adamın çok vakti oluyor. Günlük 3 bilemedin 5 saatini okumaya veriyor. Çok kalın kitap okumuyorsa 2 günde 1 kitap bitirse 1 yılda rahat 100 kitap okumuş oluyor.Siz galiba Cin Ali okuyorsunuz hâlâ.
Olmaz demedim ama bu değer her insana önerilmez. Ayrıca kitaplar her zaman sarmaz bazen en şaheser eser bile bayabilir. Ortalama bir değer söylenmeliydi .Tabi CS:GO'dan vakit kalıyorsa okur arkadaş.Hocam cidden okuyan var ama. Hatta 1 yılda 100 a kitap okuyan bile var. Adamın çok vakti oluyor. Günlük 3 bilemedin 5 saatini okumaya veriyor. Çok kalın kitap okumuyorsa 2 günde 1 kitap bitirse 1 yılda rahat 100 kitap okumuş oluyor.