bende bilmiyorum ama galiba yılına göre iyi oyunOyunda 6 saati devirdim. Dayanamadım bıraktım artık. Bu kadar sıkıcı oyun olamaz. Optimizasyon ve kontroller zaten rezalet. Bu oyunun neyi efsane tam olarak?
assasing creed rpg serisi olmayan orjinal ac kökü oyunuOyunda 6 saati devirdim. Dayanamadım bıraktım artık. Bu kadar sıkıcı oyun olamaz. Optimizasyon ve kontroller zaten rezalet. Bu oyunun neyi efsane tam olarak?
Yılına göre güzel efsane bi oyun tabi şuan neler neler oynuyoruz o yüzden kötü gelebilir.Oyunda 6 saati devirdim. Dayanamadım bıraktım artık. Bu kadar sıkıcı oyun olamaz. Optimizasyon ve kontroller zaten rezalet. Bu oyunun neyi efsane tam olarak?
Hocam 2009 yapımı oyun Hikayeyi belki eleştirirsin ama oynanış vesaireyi bu döneme göre eleştirmemen lazım.Oyunda 6 saati devirdim. Dayanamadım bıraktım artık. Bu kadar sıkıcı oyun olamaz. Optimizasyon ve kontroller zaten rezalet. Bu oyunun neyi efsane tam olarak?
Hikaye ezio aditore dafırenzeOyunda 6 saati devirdim. Dayanamadım bıraktım artık. Bu kadar sıkıcı oyun olamaz. Optimizasyon ve kontroller zaten rezalet. Bu oyunun neyi efsane tam olarak?
10 senelik oyunu oynanış olarak eleştirmen yanlış ki oynanış olarak diğer ac oyunlarına göre kılıcı kullandığını veya tırmanmayı daha iyi hissetiriyor.Örnek olarak savaşlarda sadece sol click abanmıyorsun bloklama olsun adamın silahını etkisiz hale getirip alma olsun daha çeşitli ve çıktğı döneme göre gayet iyi.İnsanların efsana olarak nitelendirmesinin nedenini oyunun hikayesinin insanlarla duygusal bir bağ kurmasına bağlıyorum.Oyunda 6 saati devirdim. Dayanamadım bıraktım artık. Bu kadar sıkıcı oyun olamaz. Optimizasyon ve kontroller zaten rezalet. Bu oyunun neyi efsane tam olarak?
Ben ilk defa AC oyunu oynuyorum. 15 Yıl sonra pc topladım. Oynadığım 3 - 4. oyun. Yani ben de bu oyunlara ilk defa bakıyorum. Eski oyunlardan başladım. Ama hiçbir cezbedici yanı yok benim için10 senelik oyunu oynanış olarak eleştirmen yanlış ki oynanış olarak diğer ac oyunlarına göre kılıcı kullandığını veya tırmanmayı daha iyi hissetiriyor.Örnek olarak savaşlarda sadece sol click abanmıyorsun bloklama olsun adamın silahını etkisiz hale getirip alma olsun daha çeşitli ve çıktğı döneme göre gayet iyi.İnsanların efsana olarak nitelendirmesinin nedenini oyunun hikayesinin insanlarla duygusal bir bağ kurmasına bağlıyorum.
Ben 15 yıl sonra kasa topladım oynadığım en yeni oyun CoD 1 di zamanında. Yani ben de ilk defa oynuyorum. Ama 10 yıllık öncesine göre bile kontrol berbatHocam 2009 yapımı oyun Hikayeyi belki eleştirirsin ama oynanış vesaireyi bu döneme göre eleştirmemen lazım.
Kimse senden 10 sene önceki oyunu beğenmeni beklemez.Tavsiyem daha güncel oyunlara yönelmen.Şöyle düşün:eskiden izleyipte çok sevdiğin çizgi filmleri şimdi izlesen beğenmezsin.Aslında sevdiğin çizgi filmler değil o çizgi filmleri izlediğin zamandır.İnsanların beğenipte efsane demesinin bir sebebi de bu.Ben ilk defa AC oyunu oynuyorum. 15 Yıl sonra PC topladım. Oynadığım 3 - 4. oyun. Yani ben de bu oyunlara ilk defa bakıyorum. Eski oyunlardan başladım. Ama hiçbir cezbedici yanı yok benim için
Post automatically merged:
Ben 15 yıl sonra kasa topladım oynadığım en yeni oyun CoD 1 di zamanında. Yani ben de ilk defa oynuyorum. Ama 10 yıllık öncesine göre bile kontrol berbat