- Reaksiyon skoru
- 119
XPG PYLON
High Power Performance GD
Hangisi Daha İyidir ?
@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz @crazyreign @Emir Aydın @FightForHonor @Fiery @Emirhandkee @kandes22 @RevDeisDou
Super GD’yi nerden aldınız? Türkiyede hiç satıldığını görmedim.XPG Pylon kullanmadım, High Power Super GD modelini kullanıyorum gayet güzel model. Performance daha alt serisi galiba tam bilmiyorum.
1-2 yıl kadar önce ikinci elden 300 TL'ye almıştım, 750W modeliSuper GD’yi nerden aldınız? Türkiyede hiç satıldığını görmedim.
Mehmet Abi High Power Güzel Bencede 80+ Gold Sertifikasıda Var Arama Aralarında 250-300 TL Fark Var Düşeceğinide Pek SanmıyorumXPG Pylon kullanmadım, High Power Super GD modelini kullanıyorum gayet güzel model. Performance daha alt serisi galiba tam bilmiyorum.
2. El Powerlara Güvenmiyorum Pek1-2 yıl kadar önce ikinci elden 300 TL'ye almıştım, 750W modeli![]()
1-2 Sene Öncesinde Olurdu BenceSuper GD’yi nerden aldınız? Türkiyede hiç satıldığını görmedim.
PYLON 2 Koruma Olarak Önde Fiyat 550 Watt Olanı 500-510 TL Arası Ama High Power 600 Watt Olanı En Düşük 740-750 TLHangisinin fiyatı uygunsa onu al.İkisi de iyidir.
Hangi sistemde kullanıcaksın özelliklerini yazar mısın.PYLON 2 Koruma Olarak Önde Fiyat 550 Watt Olanı 500-510 TL Arası Ama High Power 600 Watt Olanı En Düşük 740-750 TL![]()
200GE , B450 DS3H V2 , 8 GB 3200 MHz Ram Gibisi İçin Pylon Yeter Ama Fiyat Düşerse GD DüşünüyorumHangi sistemde kullanıcaksın özelliklerini yazar mısın.
Bencede Kasam Zaten Invander Kasa PSU XPG TakılırızPylon yeterli.
2 fazla Koruma Var Ve Daha Ucuz High Power Gold Olması GüzelHighpower 1 sınıf daha yüksek.