Mertmax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 8,106
tamam 3-4 gün içinde yollamazlarsa ver irtibata geçemezsem tüketici hakem heyetine basvur %90 haklı bulunursun.e postamda da var bankanın gecmişinde var hatta sipariş numaram var
fatura veya aldına dağir e posta yolamadılarmı
böyle bir şey göderdilerfatura veya aldına dağir e posta yolamadılarmı.
benden böyle bir şey istemediler ama denerim eyw cok yardımcı oldun
Okuma yazmaları yok kardeşim boşver. Benim dediğim ailesinden habersiz yapması iyi değil kızgın atanlar belli ki okuduğunu idrak edemiyor. Arkadaş haberi olduğunu söyledi bişey demedim zaten durumu da pek yok onu bile okumamış eleman.Adam durumumuz yok diyor.
eyw icim ferahladı kardeşim bu konuda bilgin varmı bana yardımcı olabilirsinİçini ferah tut kardeşim o para öyle ya da böyle sana döner hatta keşke ödemeseler, tüketici hakem heyetinden faiz tazminatı bindirerek bile alabilirsin.
En rahat çözüm gaming gen'i bir daha arayıp daha sert konuşmak olur, iade gerçekleşmedi artık tüketici hakem heyetine gitmeyi düşünüyorum falan dersen saniyesinde bankayla görüşüp çözmeye çalışırlar işi. He yine mi gelmedi iade, o zaman bu link oldukça yardımcı olur sana https://ticaret.gov.tr/tuketici/tuk...hakem-heyetlerine-iliskin-bilgilendirme-metnieyw icim ferahladı kardeşim bu konuda bilgin varmı bana yardımcı olabilirsin