- Reaksiyon skoru
- 107
macunu bir damla daha koyun tam şekilde bir kart yada ufak sert bir nesne ile işlemci'nin uzerine tamamen yaydırın sonra soğutucuyu takabilirsiniz fakat bugün amd wraith prism incelemesinde macunu tamamen yaydıktan sonra ufak bir damla daha ortasına sıkıp soğutucuyu takınca daha az sıcaklık değerleri gördüğünü söylemişti bir yöneticiortasına mercimek kadar döktüm sonra sıvı soğutucuyu takıp cıkarttım yayılması yetermi
Hocam bu fotodan sonra bir kaç gün takıp kullandım, şimdi üzerinemi ekleyeyim yoksa var olanı ıslak mendille mi temizleyeyimmacunu bir damla daha koyun tam şekilde bir kart yada ufak sert bir nesne ile işlemci'nin uzerine tamamen yaydırın sonra soğutucuyu takabilirsiniz fakat bugün amd wraith prism incelemesinde macunu tamamen yaydıktan sonra ufak bir damla daha ortasına sıkıp soğutucuyu takınca daha az sıcaklık değerleri gördüğünü söylemişti bir yönetici
Islemci sicakkenmi termal macun uyguluyorsunuz?Hocam bu fotodan sonra bir kaç gün takıp kullandım, şimdi üzerinemi ekleyeyim yoksa var olanı ıslak mendille mi temizleyeyim
Hatırlamıyorum, şimdi kapattım epey soğusun silip tekrar süreyim?Islemci sicakkenmi termal macun uyguluyorsunuz?
EvetHatırlamıyorum, şimdi kapattım epey soğusun silip tekrar süreyim?
işlemci sıcakken soğutucuyu çekerseniz işlemci soğutucuylan beraber gelebilir işlemci iyice soğusun en temiz şekilde yapın kolonyağlı bir mendil ile silebilirsiniz ardından bir havlu peçete ile silebilirsiniz kuruması için zaten çok fazla termal macun gitmeyecektirHocam bu fotodan sonra bir kaç gün takıp kullandım, şimdi üzerinemi ekleyeyim yoksa var olanı ıslak mendille mi temizleyeyim
Intelde öyle bir şey olmuyor amd işlemcilerde oluyor oişlemci sıcakken soğutucuyu çekerseniz işlemci soğutucuylan beraber gelebilir işlemci iyice soğusun en temiz şekilde yapın kolonyağlı bir mendil ile silebilirsiniz ardından bir havlu peçete ile silebilirsiniz kuruması için zaten çok fazla termal macun gitmeyecektirdediğim gibi macunu 1 damla dök her tarafına ufak sert bir cisim ile yaydır böyle kullanabiirsin yada yaydırdıktan sonra 1 damla daha sık öyle soğutucuyu tak daha iyi olabilir yeni bir taktik büyük ihtimalle bu yani sökerken sağa sola kaydırarak sök ki işemci kalmasın soğutucunun altında
![]()
işlemcinin markasını bilmediğim yada okumadığım için yinede tedbir maçlı söyledimIntelde öyle bir şey olmuyor amd işlemcilerde oluyor o
Eyvallah hocam ,ıntel olduğu bariz belliişlemcinin markasını bilmediğim yada okumadığım için yinede tedbir maçlı söyledim