furkan uğur
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
valorantta düşük ayarlarda da aynı yüksek ayarlarda da aynı fps alıyorum bunun nedeni nedir
O çok farketmiyor dediğin gibi ama neden bilmiyorum, çözünürlük düşürebilirsin, veya hellian TV nin bir videosu var ise yarıyor baya ona bakabilirsin.valorantta düşük ayarlarda da aynı yüksek ayarlarda da aynı fps alıyorum bunun nedeni nedir
düşük derken çözünürlük düşürmeyi kastetmiştim zaten çözünürlük düşük olduğu zamanda fps aynıO çok farketmiyor dediğin gibi ama neden bilmiyorum, çözünürlük düşürebilirsin, veya hellian TV nin bir videosu var ise yarıyor baya ona bakabilirsin.
Ayar yazdığın için öyle dedim, çünkü yüksek ayarla düşük ayar arasında da pek fark etmiyor fps, ama çözünürlük düşürünce artması gerek biraz da olsa. Sistemin nedir? Büyük ihtimalle sistem ile ilgili sorunun.düşük derken çözünürlük düşürmeyi kastetmiştim zaten çözünürlük düşük olduğu zamanda fps aynı
işlemci ryzen 5 2500u rx 560x 8 gb ramAyar yazdığın için öyle dedim, çünkü yüksek ayarla düşük ayar arasında da pek fark etmiyor fps, ama çözünürlük düşürünce artması gerek biraz da olsa. Sistemin nedir? Büyük ihtimalle sistem ile ilgili sorunun.
işlemci ryzen 5 2500u ekran kartı rx560x 8 gb ramsistem?