YENİ TOPLAMA BİLGİSAYAR

Fiyat performansı yansıtmıyor (Bence)
ama yinede içine sindi ise bişey diyemem
1.Ekran kartını RX580 ile değiştirsen Daha iyi olur
2.Powersuppy gayet yeterli ama Upgrade yaparım diyorsan ve param var diyorsan 600 wat bronze seltifikalı almanı öneririm
3.Oyunları yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynuyabilrisin :)

Bence monitör dahil de pahalı.
İşlemci 1600 12nm, RAM 2 adet seçit düşünebilirsiniz. Monitör olarak da 144hz VA panel bunu düşünebilirsiniz.
Şimdi monitör hariç İnceHesap’taki sistem 4,500₺, GameGaraj’daki sistem ise 4200₺’ye geliyor. Ama SSD ve Ekran Kartı markaları biraz daha iyi diye biliyorum incehesap’ta.

Monitöre Çok fazla para kaptırma eğer sistemin mönitörün Ghz si ile eş değilse yırtılmalar olabilir Dikkatli olmakta Fayda var :)

Bu sistem daha uygun gibi görünüyor aslinda ama markalar farklı olduğu için öyle fakat bir zararı olmaz bu sistemdeki markaların. Bunlara da bakabilirsiniz @hc1881
Teşekkür ederim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat performansı yansıtmıyor (Bence)
ama yinede içine sindi ise bişey diyemem
1.Ekran kartını RX580 ile değiştirsen Daha iyi olur
2.Powersuppy gayet yeterli ama Upgrade yaparım diyorsan ve param var diyorsan 600 wat bronze seltifikalı almanı öneririm
3.Oyunları yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynuyabilrisin :)
Benim içime sinmesi için bu sistemdeki her şeye tek tek hakim olmam gerekiyor, çünkü çok anladığım şeyler değil. Bu yüzden sizlerin yorumlarına ve tecrübelerine ihtiyacım var. Teşekkür ederim :)

Şimdi monitör hariç İnceHesap’taki sistem 4,500₺, GameGaraj’daki sistem ise 4200₺’ye geliyor. Ama SSD ve Ekran Kartı markaları biraz daha iyi diye biliyorum incehesap’ta.
Crucial da fazlasıyla kaliteli bir marka kesinlikle bir düşüş söz konusu değil. Ayrıca ekran kartı hem daha iyi hem de soğutması bence daha başarılı.

Ne kadar doğru bilemem ama yanılmıyorsam farklı konularda gamegaraj psu yerine başkasını tercih edin gibi bir şey okumuştum

Teşekkür ederim :)

Benim içime sinmesi için bu sistemdeki her şeye tek tek hakim olmam gerekiyor, çünkü çok anladığım şeyler değil. Bu yüzden sizlerin yorumlarına ve tecrübelerine ihtiyacım var. Teşekkür ederim :)
Pheonix modelini alma ekran kartının tek fanlı olan 90 dereceleri görüyor o kart sana verebilceğim en iyi tavsiye budur

İnce hesapta herhalde stoklardan dolayı çift fanlı model bulamadım çift fanlılar da yüzeysel olarak bakıldığında 1800-2000 arasında değişiyordu bence 300tl fiyat farkına deymez.
bunu alın geçin dediğim gibi düşük güç tüketimi düşük sıcaklık tek fan yeter
Edit: az bir araştırma yaptım ve kartın ısındığını gördüm tavsiyemi boşverin

Son düzenleme:
Ne kadar doğru bilemem ama yanılmıyorsam farklı konularda gamegaraj PSU yerine başkasını tercih edin gibi bir şey okumuştum
Bınu ben de okumuştum, sanırım bu forumdaydı. Teşekkür ederim :)

İnce hesapta herhalde stoklardan dolayı çift fanlı model bulamadım çift fanlılar da yüzeysel olarak bakıldığında 1800-2000 arasında değişiyordu bence 300tl fiyat farkına deymez.
bunu alın geçin dediğim gibi düşük güç tüketimi düşük sıcaklık tek fan yeter
Bilmiyorum bunun bir etkisi var mıdır ama çok yüksek grafik kullanmaya ihtiyaç duymuyorum. Oyunları orta ayarlarda oynasam yeter, yepyeni oyunları da oynamayı düşünmüyorum, ama beni o oyunlarda bile mağdur etmeyecek ve yarı yolda bırakmayacak bir sistem istiyorum :)

Önceki yorumu editledim kart ısınıyormuş
1650super iyi karttır ultra takıntın da yok seni uzun süre idare eder

Önceki yorumu editledim kart ısınıyormuş
1650super iyi karttır ultra takıntın da yok seni uzun süre idare eder
Tam anlayamadım kusura bakmayın, benim sistemdeki iyi midir kötü müdür? 😄

Ayrıca aklıma gelmişken buradaki herkese tek tek çok teşekkür ediyorum, fikirleriniz negatif de pozitif de her türlü beni aydınlatıyor.🥳

Alabilirseniz çift fanlı alın biraz karışık oldu kusura bakmayın😄ama garanti olsun yeni konu açın hangi 1650 superi seçeyim diye daha iyi yanıtlar alırsınız

Alabilirseniz çift fanlı alın biraz karışık oldu kusura bakmayın😄ama garanti olsun yeni konu açın hangi 1650 superi seçeyim diye daha iyi yanıtlar alırsınız
Yok yok ne kusuru, estağfurullah 😄 araştırma yapacağım tüm parçalara tek tek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,441
Üyeler
189,839
Son üye
mrtsndkc
Geri