Sanırım mining virüsü bulaştı

akıllı kuş

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,116
arkadaşlar ben hiçbirşey anlamadım malwares ile test yaptım trojan buldu bitcoinminer diye (ben kendim indirdim programı) yahu program arka planda çalışsa bile GPU %100 kullanması gerekir ve ekran kartının ısınması gerekir bende ikiside yok?

oyunlara falan giriyorum orda %100 oluyor onun normal olduğunu biliyorumda acaba kendini belli etmemek için virüs sadece oyuna girdiğindemi çalışıyor diyeceğimde oyun harici ekran kartı %100 olmuyor oyunlardada kasma v.b yok bu nası mining virüsü yahu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Karantinaya al.
karantinayada aldımda bu nası virüs be? sadece oyuna girdiğimde çalışıyor desen ekran kartı önceliğini mininge verir virüsden dolayı ama oyunda 0 kasma

vallah ben anlamadım

karantinayada aldımda bu nası virüs be? sadece oyuna girdiğimde çalışıyor desen ekran kartı önceliğini mininge verir virüsden dolayı ama oyunda 0 kasma
Karantinaya aldığında GPU kullanımı düştü mü??

miner programları antivirüsler tarafından miner virüsü olarak algılanır önemli bir şey değil yok say deyip geçebilirsin

miner programları antivirüsler tarafından miner virüsü olarak algılanır önemli bir şey değil yok say deyip geçebilirsin
mining programı indirmiştim sonra baktım RX570 4GB ile mining yapılmıyor bıraktım bi klasörün içine sanırım onu mining virüsü sandı.

mining programı indirmiştim sonra baktım RX570 4GB ile mining yapılmıyor bıraktım bi klasörün içine sanırım onu mining virüsü sandı.
evet onu virüs olarak algılıyor ya miner programını sil yada dediğim gibi yok say deyip geç

tekrar baktımda aynen o benim indirdiğim mining programının adı var sanırım virüsle karıştırmış program. konuyu kapatabilirsiniz mod abiler.

evet onu virüs olarak algılıyor ya miner programını sil yada dediğim gibi yok say deyip geç
siliyom zaten işim kalmadı onla :D

Geri