TurkNet Altyapı Çalışması

Skynel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
9,263
Dostlar Türknetten az önce şöyle bir mail aldım

Değerli TurkNet'li,

Xxxxx numarali hizmetinizde 11.02.2021 - 02:00 / 11.02.2021 - 06:00 tarihleri arasinda planli altyapi calismasi yapilacaktir. Bu tarihler arasinda internet ve telefon hizmetinizde kesintiler yasayabilirsiniz. Anlayisiniz icin tesekkur ederiz

Saygılarımızla
TurkNet

Ben TT ile konuştuğumda Şubat'ın sonuna planlanan bir altyapı çalışması olduğu söylenmişti acaba şuan bunun için bir altyapı çalışması geliyor olabilir mi bu kadar kısa sürede yapılabiliyor mu?sizce bu internet hızımı arttıracak olan altyapı çalışması mı? @alpolojix / Leroxy

Bu arada TT nin sitesinde planlı altyapı çalışmalarına baktığımda benim ilçede bir çalisma yok gözükmüyor.

Belki gigafiber geliyor olabilir.
Türknet 'in sitesinden hız sorguladığınızda yazıyor diye biliyorum.

Dostlar Türknetten az önce şöyle bir mail aldım

Değerli TurkNet'li,

Xxxxx numarali hizmetinizde 11.02.2021 - 02:00 / 11.02.2021 - 06:00 tarihleri arasinda planli altyapi calismasi yapilacaktir. Bu tarihler arasinda internet ve telefon hizmetinizde kesintiler yasayabilirsiniz. Anlayisiniz icin tesekkur ederiz

Saygılarımızla
TurkNet

Ben TT ile konuştuğumda Şubat'ın sonuna planlanan bir altyapı çalışması olduğu söylenmişti acaba şuan bunun için bir altyapı çalışması geliyor olabilir mi bu kadar kısa sürede yapılabiliyor mu?sizce bu internet hızımı arttıracak olan altyapı çalışması mı? @alpolojix / Leroxy

Bu arada TT nin sitesinde planlı altyapı çalışmalarına baktığımda benim ilçede bir çalisma yok gözükmüyor.
Hazırlık yapıyor olabilirler beklmemk lazım.

Belki gigafiber geliyor olabilir.
Türknet 'in sitesinden hız sorguladığınızda yazıyor diye biliyorum.
Altyapı çalışması daha başlamadı ki dostum başlamadan ne hız geleceğini görebiliyor muyum gorebiliyorsam link atma şansın var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hazırlık yapıyor olabilirler beklmemk lazım.
Fiber için altyapı çalışması ne kadar sürüyor dostum bir bilgin var mı acaba turknete arıza kaydı açsam cevap verirler mi bu konuyla ilgili

DOSTLAR DAİRE 1 DE 50MBPS DESTEKLEDİGİ YAZİYOR NORMALDE 16MBPSYDİ ŞİMDİ NE OLUYOR GAZA GELDİM CAPS İLE YAZDJM AFFETİN

Altyapı çalışması daha başlamadı ki dostum başlamadan ne hız geleceğini görebiliyor muyum gorebiliyorsam link atma şansın var mı?

Fiber için altyapı çalışması ne kadar sürüyor dostum bir bilgin var mı acaba turknete arıza kaydı açsam cevap verirler mi bu konuyla ilgili
Yakında gigafiberli olacaksınız tarzında bir şey yazıyordu sanki
Gigafiber altyapı gelirse 270 tl ye 1000 mbps internet albiliyorsunuz.
Karşı sokakta var ama bizde yok :(
Sorgulama linki: https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/

DOSTLAR DAİRE 1 DE 50MBPS DESTEKLEDİGİ YAZİYOR NORMALDE 16MBPSYDİ ŞİMDİ NE OLUYOR GAZA GELDİM CAPS İLE YAZDJM AFFETİN
Fiber, VDSL geldikten sonra en erken 4-5 ay sonra gelebilir çünkü belediyeden izin alınıyor, ekip dağılımı yapılıyor gerekli parçalar hazırlanıyor vs.

Mesela benim bölgemde Esenyurt geneli 6 ay içerisinde her hane de bildiğim kadarıyla Tip 21 fiber gelecek ve FTTC olacak diye biliyorum.

İstanbul esenler bir de dostum turknetin altyapı kontrolünde daire 1 de 50mbps olduğu yazıyor önceden 16mbps idi bu ne demek bir bilgin var mı?
Baktım da önemli bir şey değilmiş.
MedNautilus Submarine'den yapılan çıkışlarda bi düzenleme olacak sanırım.
Açıklamaya öyle not düşmüşler Altyapı çalışması falan değil yani büyük bi etkisi olmaz.
Screenshot_326.png

Geri