Yardım Steam Hesabım ÇALINDI

Steam desteğe ticket atmanız lazım ama siteye erişim reddeildi diyor, wifi ile bağlanıyorsanız, mobil veri ile girmeyi denesen siteye?
mobil vermedi steam destek adresinşi yaz lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steam desteğe ticket atmanız lazım ama siteye erişim reddeildi diyor, wifi ile bağlanıyorsanız, mobil veri ile girmeyi denesen siteye?
hocam lütfen adresini yazın lütfen

steam destek maillini yazarmısın siber suçlara gideceğim
Hocam steam desteğe bildirip geri alabiliyorsunuz hesabı eğer kanıtlarsanız .
  1. Öncelikle verdiğim bağlantıya tıklayın; Steam Destek - Yardım edin! Giriş yapamıyorum. https://help.steampowered.com/tr/wizard/HelpWithAccountStolen
  2. Buradan parolamı değiştir bölümüne girin.
  3. E-posta adresinizi girin ve artık bu e-posta adresine erişim sağlayamıyorum kısmına tıklayın.
  4. Çıkan pencerede gereken tüm bilgileri girin ve destek talebi oluştur.
Erişim reddeldi sorunu neyle ilgili onu bilmiyorum ama bu şekilde ticket atarsın.

olmadı yine ya

steam destek maillini yazarmısın siber suçlara gideceğim
gmailden yazarsan cevap vermezler olmadı yeni bi hesap aç ordan yaz hesabın linkini at çalındı de ve kartın kayıtlımıydı değilmiydi onu öğrenmen gerek son 4 harfi önemli kayıtlıysa

gmailden yazarsan cevap vermezler olmadı yeni bi hesap aç ordan yaz hesabın linkini at çalındı de ve kartın kayıtlımıydı değilmiydi onu öğrenmen gerek son 4 harfi önemli kayıtlıysa
kayıtlıdır

steama erişemiyorum gmal yaz steamin lütfen

kayıtlıdır

steama erişemiyorum gmal yaz steamin lütfen
Steam destek ile iletişime geçmek için bir link veriyor gmail yazmıyor steamın kendi sitesinde ama sizdede erişim reddedildi felan diyor. edit: üstte paylaşmışlar

VPN açarak steam'e giriş yap. ardından steam destek ile iletişime geç derdini anlat sorunu çözsünler. iyi oyunlar

Steam destek ile iletişime geçmek için bir link veriyor gmail yazmıyor steamın kendi sitesinde ama sizdede erişim reddedildi felan diyor. edit: üstte paylaşmışlar

steam destek ile iletşime geçtim

@Ahmet57 @sadıkrising @Cypress Hill steam destek ile iletişime geçebildim hesab kurtulurmu bütün bilgileri doğru şekilde girdim

Güzel,Gmail mi yoksa steam üzerinden mi?
steam üzerinden

beyler sorun çözülürmü herşeyi yaptım geri alınır mı? hesap

Steam hesabının senin olduğunu kanıtlayabilmişsen verirler geri. Birde şey sorcaktım sana erişim reddedildi sorununu nasıl çözdün?
mobil veri bağlanrtısı kullandım başka cihalardan girşi yapmayı denedim çalanı bularsam ip den engellemiş adam

Steam hesabının senin olduğunu kanıtlayabilmişsen verirler geri. Birde şey sorcaktım sana erişim reddedildi sorununu nasıl çözdün?
hocam ortalma kaç saate ulaşıyolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,683
Üyeler
188,637
Son üye
Jadec
Geri