Komando41.
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Altta kod vardı pnu göstermedimss atarmısın bi
Mesaj otomatik birleştirildi:
siber suçlara gitsem
Altta kod vardı pnu göstermedimss atarmısın bi
hayırtelefondan steam hesabına girebiliyormusun?
hocam linke tıklayınca erşim reddildi diyorSteam desteğe ticket atın. Eğer steam hesabının senin kullandığına dair kanıtların varsa (aldığın oyunun faturasının resmi vb.) bunları da kanıt olarak yanında at.
- Öncelikle verdiğim bağlantıya tıklayın; Steam Destek - Yardım edin! Giriş yapamıyorum. https://help.steampowered.com/tr/wizard/HelpWithAccountStolen
- Buradan parolamı değiştir bölümüne girin.
- E-posta adresinizi girin ve artık bu e-posta adresine erişim sağlayamıyorum kısmına tıklayın.
- Çıkan pencerede gereken tüm bilgileri girin ve destek talebi oluştur.
ayarlara girebiliyorsan 2ad etkinleştirarkadaşlar steam anasayfasına giediğimde bu sayfaya erişim izniniz yok diyor ve online mağzaya falan ualaşamıyorum uygulamasındanda steam sitesine direk girmeme izin vermiyor lütfen yardım edin hesabım çalınmasını istemiyorum erişim izniniz yok diyo sunucuda
hayırtelefondan steam hesabına girebiliyormusun?
onu nerden yapıcamayarlara girebiliyorsan 2ad etkinleştir
hatırlamıyorum ama her seferinde özel şifre falan istiyo alışveriş içinhesapta kredi kartın kayıtlımı?
2ad derken yani steam guard yap ilk sekmede olması gerek galibahayır
onu nerden yapıcam
erşim reddelidi erşim izniniz yokHesap kesinlikle çalındı mı? Yoksa erişim reddeildi mi yazıyor?
adamsın2ad derken yani steam guard yap ilk sekmede olması gerek galiba
olmadı yine yaerşim reddelidi erşim izniniz yok
adamsın
hesap çalınmış geçmiş olsun steam desteğe hesapta kredi kartın kayıtlıysa kartın son 4 harfini yaz geri veriyorlar