Neler Yeni

Yardım Steam Hesabım ÇALINDI

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
mobil veri bağlanrtısı kullandım başka cihalardan girşi yapmayı denedim çalanı bularsam ip den engellemiş adam
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ortalma kaç saate ulaşıyolar
Max 1 gün diye tahmin ediyorum 1 günü geçmez geri dönüş yapmaları. İstedikleri bilgileri eksiksiz bir şekilde yazdıysanız geri verirler diye düşünüyorum. (Hesabı vermeleri belki biraz daha uzun sürebilir belki ama ilk geri dönüş yapmaları 1 güne geçmez demek istedim)

Komando41.

80+ Silver
Hocam siver suç falan değil.
Direkt steam desteğe başvurun birkaç faturanızı atın sizin işleminiz olan gerekli şeyleri sağlayın alırsınız hesabınızı
ÇALINAN STEAM HESABI GERİ NASIL ALINIR (KESİN ÇÖZÜM) - YouTube

Hocam steam guard yok muydu?
fatura yoktu onun yerine başka bir ss atdım stem guard erişemiyorum ipden engellemiş

Max 1 gün diye tahmin ediyorum 1 günü geçmez geri dönüş yapmaları. İstedikleri bilgileri eksiksiz bir şekilde yazdıysanız geri verirler diye düşünüyorum. (Hesabı vermeleri belki biraz daha uzun sürebilir belki ama ilk geri dönüş yapmaları 1 güne geçmez demek istedim)
hocam kusura bakamyın çok soru sordum modemi sıfırlasam bana attığı ip ban gidermi ?

Rampage KB-R105

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
hesabın kurtulup kurtulamayacağını kanıtlarınız belirleyecek dediğim gibi kartın kayıtlıysa son 4 harfi önemli

Komando41.

80+ Silver

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Komando41.

80+ Silver
Son düzenleme:

Komando41.

80+ Silver

Rampage KB-R105

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ip sıkıntıda derken? hesapda oyun varmı veya skin ne kadar değerli veya manevi değerimi var

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
inşallah düzelir modeme res atıcam ip ban gidermi diye

yok hocam stres yaptım modeme res falan atıcam o hesabı almam lazım siber suçlara bile giderim
Dostum baban yoğun bakıma girmişte kalp nakli bekliyormuş gibisin. Sakin ol.

Top Bottom