Yardım Lütfen akıl verin arkadaşlar

ijustfaruk

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,971
Arkadaşlar akülü bisikletim çalındı üzerinde plakada bulunmuyor en kısa sürede karakola gideceğim benimde bu süreci hızlandırmak için yapabileceğim şeyler varmı yardımcı olursanız sevinirim :(

Son düzenleme:
geçmiş olsun :(

Arkadaşlar bimden aldığım volta vsm akülü motorum çalındı üzerinde plakada bulunmuyor en kısa sürede karakola gideceğim benimde bu süreci hızlandırmak için yapabileceğim bişey varmı yardımcı olursanız sevinirim :(
Kamera kaydı vesayre var mı etrafta bakkal marketten bulursan iyi olur. Geçmiş olsun

Arkadaşlar bimden aldığım volta vsm akülü motorum çalındı üzerinde plakada bulunmuyor en kısa sürede karakola gideceğim benimde bu süreci hızlandırmak için yapabileceğim bişey varmı yardımcı olursanız sevinirim :(
kamera kayıtlarını alıp gidin ve tanıdık polis varsa ona gidin geçmiş olsun :(

Motorun çalındığı yere bakan bir kamera varsa ona yoksa da mahallenin çıkışlarındaki tüm kamera kayıtlarına ulaşmaya çalışın

Kamera kaydı vesayre var mı etrafta bakkal marketten bulursan iyi olur. Geçmiş olsun
Maalesef hocam kar yağışını fırsat bilip kaşla göz arası götürmüşler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Motorun çalındığı yere bakan bir kamera varsa ona yoksa da mahallenin çıkışlarındaki tüm kamera kayıtlarına ulaşmaya çalışın
Bizim sokaktan çıkar çıkmaz şehir merkezine giden yok var ama ne bir dükkan nede bir kamera var o yolda hocam

• Üzgün
Reaksiyonlar: Muti
Sizin sokakta çalarken bir kamera kaydı yoksada bir üst sokak alt sokak da belki kameraya yakalanmıştır.
Çalıştırmadan götürebilecekleri kadar hafif değil tahminimce bir kamyonun arkasına koydular civardada sadece marketler var birkaç gündür bunu planlıyor olmaları lazım bölgeyide birazda olsa öğrenmişlerdir kameralara yakalanacaklarını sanmıyorum

Tek çaren kamera kaydı.
Geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,998
Üyeler
188,195
Son üye
iamgroot
Geri