Laptop LoL'de fps drop

Brock

80+
Reaksiyon skoru
3
Marka - HP
İşlemci - i5-8265U
Ekran kartı - MX130
Ram - 16gb
M2 ssd 240gb
Oyuna 80-90 arası bir fps ile başlıyorum orta ayarlarda fakat oyuna devam ettikçe sürekli drop giriyor ve oyun sonuna kadar her 8-10 saniyede bir fps 8-15 arası bir seviyeye çakılıyor durduk yere sonra tekrar 80-90'a çıkıyor bu durum hiç duraksız oyun bitimine kadar devam ediyor.
GeForce Experience kullanıyorum güncellemeleri tam olarak yaptım ekran kartında, Experience'ye göre optimize edince en yükseğe çekiyor ayarları öyle denediğimde 50-60 arası fps alıyorum fakat drop sorunu tekrar oluyor bu konuyu bir türlü çözemedim umarım birisi yardımcı olabilir.

(dereceli oyun değil)

Son düzenleme:
FPS drop olduğu zaman ki sıcaklık değerlerini paylaşır mısın?
Drop.jpeg

Isınmadan dolayı aynısı bende de oluyor mx130 lu yani ince bir leptop olmalı normal ısınması

Büyük ihtimalle işlemcin çok ısınıyor yada HDD den dolayı Önce işlemci sıcaklığına sonra HDD sağlığını ss alıp atarmisin

İşlemci sıcaklığı nedir?
D3.jpeg

Büyük ihtimalle işlemcin çok ısınıyor yada HDD den dolayı Önce işlemci sıcaklığına sonra HDD sağlığını ss alıp atarmisin
HDD dediğin hard disk'se eğer sadece SSD var bilgisayarım da.

Isınmadan dolayı aynısı bende de oluyor mx130 lu yani ince bir leptop olmalı normal ısınması
Bende 1 senedir var bu bilgisayar geçen sene ilk aldığımda yaşadım aynı sorunu 1-2 ay sonrasında kendiliğinden düzeldi arada bir oluyordu geçiyordu. Son 4-5 gündür yine olmaya başladı onun öncesinde hiçbir sıkıntım yoktu drop konusunda.

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle

HDD dediğin hard disk'se eğer sadece SSD var bilgisayarım da.

Bende 1 senedir var bu bilgisayar geçen sene ilk aldığımda yaşadım aynı sorunu 1-2 ay sonrasında kendiliğinden düzeldi arada bir oluyordu geçiyordu. Son 4-5 gündür yine olmaya başladı onun öncesinde hiçbir sıkıntım yoktu drop konusunda.
Bende de her zaman olmuyor ben Yarın termal macun alıcağım ve termal macunu değiştiriceğim size de öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,397
Üyeler
197,450
Son üye
asdasdasds
Geri