1650 Super Mining Performansı ve 2 Haftalık Deneyimim (YTD)

Yatırım tavsiyesi değildir!

Elektrik masrafını hesapladım mı peki?

Peki neden RVN tercih ettin yani neden bunca kişi etherium bitcoin vs kazıyor onlar daha karlı değil mi
ETH için 4GB ekran kartı lazım. Bitcoin için Bitminer lazım, ekran kartlarıyla kazılmıyor BTC. RVN'yi ise en kârlı o olduğu için seçtim.
Elektrik faturası bir tık yüksek gelebilir hocam bilginize 😁 (eth 4gb kartlarla kazılmıyor hocam)
Bu piyasada elektrik faturası hiçbir zorluk çıkartmıyor.
Elektrik masrafını hesapladım mı peki?
Elektrik masrafım aylık 7.20$ o da tüm gün açık tutarsam. Getirisinin yanında götürüsü hiçbir şey.
Aynen gerek yaşımdan kısmen ekran kartımdan bu işten elendim diyebiliriz yinede genel kültür amaçlı biraz daha araştırıcam şimdi aklımda alım satım yapma var yurtdışından getirtip burda satmak gibi
Yaş çok sıkıntı olmuyor. Hesabı anne babanın üstüne açsan olur.

230 TL'cik için güzelim kartı yorduğuna değmez.

230 TL'cik için güzelim kartı yorduğuna değmez.
Aylık 400 lira için güzelim kartı öyle bir yorarım ki :) Ayrıca boş boş duracağına kazım yapsın bir zararı yok. Oyun oynarken vs. kapatıyorum, genelde yatarken veya dizi falan izlerken açık oluyor.

Bugün gelen ödemeyle birlikte 0,76'dan 100 RVN sattım, şimdi bakayım dedim kaç olmuş diye, 1 RVN 0,93TL olmuş. Böyle şansın :D

1 RVN 1,65TL oldu. Şaka gibi...

Edit: RVN'nin artmasıyla birlikte aylık kazancım 40$'dan 100$'a çıktı.
1RVN = 0.25$
Düşmesini bekliyorum ama bakalım.
YTD

hocam selamlar gün içerisinde müsait olduğunuzda discord üzerinden yardım edebilirmisiniz rica etsem

Hocam bende miningi arastiriyordum ama 4gb ile eth yapılmıyor diye arastirmayi bırakmıştım. Acaba bu ravencoin için hangi platformu programı kullanıyorsunuz biraz bilgi verir misiniz?

Geri