biz ss ile anlayamayız ki, monitörün ile alakalı renk ayarı yapman lazım.arkadaşlar oyunda kaç fps alacağıma bakmak için bir video izledim. İzledikten sonra benim oyunumda renklerin çok soluk olduğuna karar verdim sizce hangi ayarları yapayım
monitör:
LG 21.5" 22MK400H-B 1920x1080 1ms / 75Hz VGA / HDMI FULL HD FreeSync Gaming Monitör
Alıntıyı görüntüle
videodaki ayar gibi yapmak istiyorum monitörün parlaklık 60 contrast 50 shrapness 50biz ss ile anlayamayız ki, monitörün ile alakalı renk ayarı yapman lazım.
Gözüne hoş gelene kadar dene renk ayarlarını
tmtelefonla çekip atar mısın ss de belli olmuyor
bu arada oyunda ki ayarların gayet iyi, bende güzel gözüküyor ssarkadaşlar oyunda kaç fps alacağıma bakmak için bir video izledim. İzledikten sonra benim oyunumda renklerin çok soluk olduğuna karar verdim sizce hangi ayarları yapayım
monitör:
LG 21.5" 22MK400H-B 1920x1080 1ms / 75Hz VGA / HDMI FULL HD FreeSync Gaming Monitör
Alıntıyı görüntüle
Hangilerini ayarlayayımbu arada oyunda ki ayarların gayet iyi, bende güzel gözüküyor ss
dediğim gibi monitörden renk ayarı yap
bu arada oyunda ki ayarların gayet iyi, bende güzel gözüküyor ss
dediğim gibi monitörden renk ayarı yap
benim parlaklığım 100, contrast 75Hangilerini ayarlayayım
Videodakine benzermibeni parlaklığım 100, contrast 75
dostum benim ekranımda gözüken zaten videodakiyle aynı, senin ne gördüğünü bilmiyorum ama parlaklığı 100 yapıp contrastı 75 yapıp dene, olmazsa başka bir şey dene diyorumVideodakine benzermi
Tmdostum benim ekranımda gözüken zaten videodakiyle aynı, senin ne gördüğünü bilmiyorum ama parlaklığı 100 yapıp contrastı 75 yapıp dene, olmazsa başka bir şey dene diyorum