gbaleft
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 30,759
Videosunu bulabilirsem atarım, 3-0 kazandığımız Başakşehir maçı.Hangi macti hocam? Videosu varsa atabilirmisiniz burda objektif sekilde yorumlicam
Videosunu bulabilirsem atarım, 3-0 kazandığımız Başakşehir maçı.Hangi macti hocam? Videosu varsa atabilirmisiniz burda objektif sekilde yorumlicam
Hakem burda iki tarafada adil gelmedigi belli zaten macin skoru normalde penaltilar gol olsa 2-1 biticekmisO pozisyon belki penalti olabilir.Tam bilmiyorum,bir itme var.
Zaten yuzune darbe varmis bu bas baya penalti tartismaya kapalidir
Marcao aleyhine penaltı çalındı, Başakşehire.Zaten yuzune darbe varmis bu bas baya penalti tartismaya kapalidir
TSnin penaltısını verse belki o pozisyon olmayacaktı çünkü TS 1-0 geride olduğundan herkes hucüm ediyordu.Hakem burda iki tarafada adil gelmedigi belli zaten macin skoru normalde penaltilar gol olsa 2-1 biticekmis
Videosu var mı?Marcao aleyhine penaltı çalındı, Başakşehire.
Ben marcaoya mudahale var zannettimMarcao aleyhine penaltı çalındı, Başakşehire.
Bulamadım.Videosu var mı?
Bence bununla o pozisyonu karşılaştırmak saçma bu pozisyon daha sert.
Benim gordugum yuzune bir mudahale yok ama kafasina varmi tam gorunmuyor video cok bulanik ama bence penalti karari yanlis
Tamam da bunun Trabzonspor'la ne alakası var? Adam Trabzon'un hakkının yendiğini iddia ediyor sen olayı Galatasaray'a getiriyorsun? Bir dakika, bu ülkede ya Fenerbahçeli değilsen FB haricinde her takımı tutmuş oluyordun değil mi?Marcao'ya penaltı verildi zamanında, 2.pozisyona devam çalındı.