Loxerith
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Marcao'nun eline dikkat
Marcao'nun eline dikkat
Herkes yanlış demişti zaten ama bu penaltıysa onun da penaltı olması lazım.Benim gordugum yuzune bir mudahale yok ama kafasina varmi tam gorunmuyor video cok bulanik ama bence penalti karari yanlis
Pozisyonları gösterdim dostum, buna verilip ona nasıl verilmiyor onu sorguluyorumTamam da bunun Trabzonspor'la ne alakası var? Adam Trabzon'un hakkının yendiğini iddia ediyor sen olayı Galatasaray'a getiriyorsun? Bir dakika, bu ülkede ya Fenerbahçeli değilsen FB haricinde her takımı tutmuş oluyordun değil mi?
adamın kafasının solunda hafif bir karartı var o marcaonun eli kafasını tutmuşMarcao'nun eline dikkat
Alıntıyı görüntüle
Valencia adamin kafasina zaten mudahalesi var ama penalti gibi ama bakasetas yuzunu tutuyor yuze bir mudahale yok ama penalti gibiHerkes yanlış demişti zaten ama bu penaltıysa onun da penaltı olması lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pozisyonları gösterdim dostum, buna verilip ona nasıl verilmiyor onu sorguluyorum
tamam.Herkes yanlış demişti zaten ama bu penaltıysa onun da penaltı olması lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pozisyonları gösterdim dostum, buna verilip ona nasıl verilmiyor onu sorguluyorum
Daha var pozisyon hepsini atmadımGram futbol bilgisi olmayıp Fenerbahçe düşmanlığı yapmaya gelen gereksiz bir insan
6s e neler neler verildi kimsede ağzını açıp bişi demedi burda olmayan pozisyona penaltı diye ağlıyorsunuz
2 net faul şunuda anlayın ligde kimse şike yapmıyor yönetim berbat gsliyim2 Pozisyon daha var ama onları göstermeye gerek yok sanırım
inşallah video gitmiştir
geçen haftalarda ki fb rize maçındaki fenere verilen penaltıyı izleyin bide