İlk pozisyonda zaten ilk nwakemenin serdar azize bir müdahalesi var 2. Pozisyonda (pek emin değilim) yapılan müdahale faul gibi fenerliyim bu arada2 Pozisyon daha var ama onları göstermeye gerek yok sanırım
inşallah video gitmiştir
geçen haftalarda ki fb rize maçındaki fenere verilen penaltıyı izleyin bide
serdar aziz zaten dehşet geçen sene onlarca kez sörlothu sakatlamaya yönelik hareket yaptı bu maçta kaç defa kendini yere attı bi pozisyon daha var serdar azizle nwakaemenin. nwakaeme topu boşta almaya gidiyor serdar aziz kendini yere atıyor hakem nwakaemeye el var diyor bu saçmalık dostumİlk pozisyonda zaten ilk nwakemenin serdar azize bir müdahalesi var 2. Pozisyonda (pek emin değilim) yapılan müdahale faul gibi fenerliyim bu arada
Tabii serdar azizin dirseklerini kendini yere atmasını biliyoruz ama bence o el müdahalesi doğru geldi bilemiyorum kişiden kişiye de değişebilir buserdar aziz zaten dehşet geçen sene onlarca kez sörlothu sakatlamaya yönelik hareket yaptı bu maçta kaç defa kendini yere attı bi pozisyon daha var serdar azizle nwakaemenin. nwakaeme topu boşta almaya gidiyor serdar aziz kendini yere atıyor hakem nwakaemeye el var diyor bu saçmalık dostum
İzlemiyorum pozisyonlar belli değil mi dostum kör olmayın ben kendi takımımın yanlışlarını görmezden gelmezdim sizde gelmemelisiniz babam ts li kaç defa sigaraya başladı bu yüzden ben tutmuyorum artık o stresi yaşayamam.Beyaz Futbol izliyorsun galiba.
1.pozisyon faul değil gibi benim gördüğüm ekuban gökhanın ayağına basıyor2 Pozisyon daha var ama onları göstermeye gerek yok sanırım
inşallah video gitmiştir
geçen haftalarda ki fb rize maçındaki fenere verilen penaltıyı izleyin bide