Geliştirmeye nerden başlayayım ?

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
398
Arkadaşlar merhaba öncelikle. Yaklaşık 8-9 ay önce donanım arşivi sayesinde v3.5 bilgisayar aldım özellikleri:
Anakart- gigabyte B450m s2h 3200mhz
İşlemci- ryzen 5 1600 3.2ghz
Ekran kartı- msi rx570 4gb oc
Ram-corsaır 8gb 3000mhz
Sizelerin fikirlerinize önem veriyorum, bilgisayarı geliştirmek istiyorum ama nerden başlamalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba öncelikle. Yaklaşık 8-9 ay önce donanım arşivi sayesinde v3.5 bilgisayar aldım özellikleri:
Anakart- Gigabyte B450m s2h 3200mhz
Ekran kartı- MSI rx570 4gb oc
RAM-corsaır 8gb 3000mhz
Sizelerin fikirlerinize önem veriyorum, bilgisayarı geliştirmek istiyorum ama nerden başlamalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Ram

İşlemci değiştirebirsin.Bir tane daha RAM ekle yoksa bir de SSD.İleri de ekran kartı değiştirirsin.

RAM-corsaır 8gb 3000mhz
8gb ram alınabilir. Bu sistem bütün oyunları kaldırır , geliştirmeye pek gerek yok.

RAM-corsaır 8gb 3000mhz
Ram'e bir 8 daha ekleyebilirsin şimdilik. Bir de hangi oyunda kaç fps aldığını söyleyebilir misin rica etsem? Saygılar.

RAM'e bir 8 daha ekleyebilirsin şimdilik. Bir de hangi oyunda kaç fps aldığını söyleyebilir misin rica etsem? Saygılar.
Dostum cs go da 190-200 görüyorum rahat bi şekilde farklı bikaç oyun daha oynuyorum lakin çok fazla fps gerektirmeyen oyunlar. Geliştirebilirsem forza, gta gibi oyunlara başlamayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlla geliştirecem diyorsanız bütçeniz?
Şuan toplu bi paraya sahip değilim lakin her ay bilgisayarın bi parçasını değiştirebilecek imkanım var çok şükür.

Geri