dyinglightkotuoyundur
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 4,634
- Konu Sahibi Konu Sahibi
polat abin konu okumayı bilmiyor :/bence daha yazma yoksa polat abim seni elindeki asus füze ile vuracak
polat abin konu okumayı bilmiyor :/bence daha yazma yoksa polat abim seni elindeki asus füze ile vuracak
Kardeşim akşam akşam bunu mu tartışalım şimdi? Konuyu okumadan neden yorum yapayım? Yukarda yazılanlara gerilmişsin bana mı patlıyorsun? Ayrıca yazdığım şeyi yalnızca sen okumuyorsun. Yüz belki 200 kişi okuyor. Ben bu konuyla ilgili farklı bir mesaj bırakamaz mıyım buraya?konuyu okudunmu sen bana söylesene
bırakamassın kardeşim kurallarda yazılı olmasada KONUYU AMACINDAN SAPTIRMA diye bir uyarı sebebi varKardeşim akşam akşam bunu mu tartışalım şimdi? Konuyu okumadan neden yorum yapayım? Yukarda yazılanlara gerilmişsin bana mı patlıyorsun? Ayrıca yazdığım şeyi yalnızca sen okumuyorsun. Yüz belki 200 kişi okuyor. Ben bu konuyla ilgili farklı bir mesaj bırakamaz mıyım buraya?
Birader sabahtan beri herkese laf sallıyorsun, forumda laf atmadığın adam kalmadı. Neyin öz güveni bu?kanka ne alakası var ya konunun tek alakası çözüm üretmekten yoksun insanlar madem bir çözümün yok yazma konu
Rapor et kanka. İyi akşamlar.bırakamassın kardeşim kurallarda yazılı olmasada KONUYU AMACINDAN SAPTIRMA diye bir uyarı sebebi var
zor kurtuldu polat abim asus füzeyi atacaktı vazgeçtiBirader sabahtan beri herkese laf sallıyorsun, forumda laf atmadığın adam kalmadı. Neyin öz güveni bu?
Korsana bağlaniyo konu her halukardaal işte bak bir sazan daha canım kardeşim konuyu okurmusun KONU KORSANLA ALAKALI DEĞİL ALOOO KÜFÜRMÜ ETTİRCENİZ YA SİZ KONUYU OKUYUN ÖNCE KONU ÇÖZÜM ÜRETMEKTEN YOKSUN ÜYELERİ ANLATIYOR KORSANI DEĞİL
Adam çözüm odaklı carttırı curtturu cümle yazın diyor. Biz sanki keyfimizden "korsan oynama" diyoruz. Korsana oynama dememiz daha doğru çözüm. Git parasını ver al daha doğru bir çözüm. Yoksa GTA SA full indir yazmasını herkes biliyor. Şimdi arkadaş buna da caps açar bişeyler yazar.
allah aşkına konunun amacı omu aklınızdan konu uyduracaksanız burda iş böyle yürümezKorsana bağlaniyo konu her halukarda