Boost Hesapları Hakkında

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bazıları boost hesabı açıp reaksiyon kasıyorlar ve bunu açık açık yapıyorlar. Neden bir şey yapılmıyor? Bence böyle bir şey serbest bırakılmamalı. Multi hesap konusuna girmiyorum bile ama bence bu tarz şeylere el atılması lazım artık. Savunma olarakta yasak değil diyorlar ve haklılarda kurallarda böyle bir şey yazmıyor. Fakat böyle giderse herkes boost hesabı açıp reaksiyon kasacak ve reaksiyonlar diğer malum forumdakine dönecek. @Mehmet Yılmaz
Son zamanlarda cidden bu olay arttı. Ve cidden AŞŞIRI sinirimi bozuyor, saçma da bir hal almaya başladı. Artık bir dur denmeli. Sonuna kadar haklısın, katılıyorum usta.

Bence bu sorun çözülemez çünkü kanıt almadığı için.

Eğer biri yan hesap açıp yapıyorsa ceza alır. Ama alakasız başka bir kişi reaksiyon veriyorsa ona yapabileceğim bir şey yok.
Abi o alakasız kişi dediklerinin yarısı koskoca plat olmuş gold olmuş adamların işsizlik, amaçsızlıkla açmış olduğu yan hesaplar.

Lütfen bu konuya biraz daha önem verilsin. Absürt bir dereceye gidiyor bu iş.

Benim fikrim bu tarz boost hesapları ban yemeli. Multi hesap olmasa bile sadece reaksiyon kasmak için bu tarz hesaplar açılması hoş değil. Forum ile alakaları yok sadece reaksiyon derdindeler.
500 mesaj veya 1000 mesaj altı reaksiyon atabilmeli ama attığı reaksiyon karşısındaki kişinin skoruna işlememeli@yönetici

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,533
Üyeler
187,695
Son üye
ı mıss her