Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,406
Merhaba yurtdişindan ucuza ps4 pro getirebilirmiyim yada yurtiçinden indirim olsun fln bir yolla bulabilirmiyim
Bir araştirayim teşekkürler hiç yurtdişindan alişveriş yapmadim amazonda vergi nasil oluyo acabaFarklı farklı ülkelerin Amazon'undan ucuza bulabilirsiniz belki.
Amazon satın aldığınız zaman vergi dahil hesaplayıp parayı çekiyor sizden.Bir araştirayim teşekkürler hiç yurtdişindan alişveriş yapmadim amazonda vergi nasil oluyo acaba
TeşekkürlerAmazon satın aldığınız zaman vergi dahil hesaplayıp parayı çekiyor sizden.
Hocam amazon.de de bunu buldum 3700 tl çok cazip geldi bir ton oyunlaki hepsinide almak istiyorum vergili halimi 3700 tl tr de sadece konsol 4100 tl 400 tl vergi öderimAmazon satın aldığınız zaman vergi dahil hesaplayıp parayı çekiyor sizden.
Amazon satın aldığınız zaman vergi dahil hesaplayıp parayı çekiyor sizden.
Sadece pro olan 2500 tl çok uygun değilmiAmazon satın aldığınız zaman vergi dahil hesaplayıp parayı çekiyor sizden.
Satın alma kısmına gelin, orada tam fiyatı gösterir.Hocam amazon.de de bunu buldum 3700 TL çok cazip geldi bir ton oyunlaki hepsinide almak istiyorum vergili halimi 3700 TL tr de sadece konsol 4100 TL 400 TL vergi öderim
Hocam ss atamiyorum ama 33 dolar ekleniyo 238 tl bu vergi olabilirmiSatın alma kısmına gelin, orada tam fiyatı gösterir.
Evet o vergi.Hocam ss atamiyorum ama 33 dolar ekleniyo 238 TL bu vergi olabilirmi
Ana çok uyguna geliyor 4000 tl civarina geliyorki yaninda 6 tane oyun veriyo 100 tl den hesaplasak 600 700 tl kardayim tr den alsam ithalatçi olucakti gene bir garantisi olmiyacakti son bir sorum var almanya pal bölgesindemiEvet o vergi.
O bölge muhabbetini çok bilmiyorum maalesef. Fakat Amazon garantisi vardır yüksek ihtimal ile.Ana çok uyguna geliyor 4000 TL civarina geliyorki yaninda 6 tane oyun veriyo 100 TL den hesaplasak 600 700 TL kardayim tr den alsam ithalatçi olucakti gene bir garantisi olmiyacakti son bir sorum var almanya pal bölgesondemi
Bulabilirsiniz benceMerhaba yurtdişindan ucuza ps4 pro getirebilirmiyim yada yurtiçinden indirim olsun fln bir yolla bulabilirmiyim
Teşekkür ederim tr deki kazikci adamlara parami kaptirmadiğiniz için <3O bölge muhabbetini çok bilmiyorum maalesef. Fakat Amazon garantisi vardır yüksek ihtimal ile.