Series S ne kadar güncel?

Korkum şu pahalanırsa ne halt yerim 😂
Aynen, illa ki pahalanacak gibi bu hizmet ama inşallah pahalanmaz.
Yurt dışında 15$ olan fiyatın ülkemizde 45 TL olması çok iyi.

Microsoft bu. Sağı solu belli olmaz. Çok sanmıyorum ama fiyatının artacağını.
Sağı solu belli olmayan bir şirket varsa o da Sony'dir.

Fiyat yakın zamanda artmayacak, ticari düşünürseniz çok rahat bir biçimde anlarsınız, ki Microsoft düşünüyor.

Abonelik sistemlerinde somut bir mal yoktur, olabildiğince çok ve ucuza satılır.
Şuan en karlı sistem de bu.
45 liraya 1 milyon kişiye satarsan 70 liraya 200 bin kişiye satarsın, fiyat arttırmanın bir mantığı yok.

Sağı solu belli olmayan bir şirket varsa o da Sony'dir.
Sony hakkında herhangi bir yorumum olmadı. Sony'i öven bir cümlem de olmadı. Gereksiz yere sokuyorsun şuan Sony'i. Genel olarak Microsoft, Sony, Nintendo vs. tarzı şirketlerin hepsinin sağı solu belli olmuyor. Belki bakarsın 30TL bile yaparlar. Ya da bir bakmışsın 60TL yapmışlar. Buna kesin bir yorumda bulunamayız.

Konsollar için oyunlar çok fazla optimize ediliyor. Mesela bilgisayarda 4K oyun oynamak için GTX 1080/1080 Ti gerekiyor, ancak PS4 Pro oyunları 4K'da fazla zorlanmadan açabiliyor. Optimizasyonu berbat olan Cyberpunk 2077 bile konsolda en azından 30 FPS verebiliyor.

Sony hakkında herhangi bir yorumum olmadı. Sony'i öven bir cümlem de olmadı. Gereksiz yere sokuyorsun şuan Sony'i. Genel olarak Microsoft, Sony, Nintendo vs. tarzı şirketlerin hepsinin sağı solu belli olmuyor. Belki bakarsın 30TL bile yaparlar. Ya da bir bakmışsın 60TL yapmışlar. Buna kesin bir yorumda bulunamayız.
Buradan 3 ay ultimate alıp rahatına bakmak mantıklı gelir gibi :D

Yeni konsolları mı?

Gereksiz yere sokuyorum, öyle mi Doğukan? O para sistemi için bir yorumunu göremedim. Neden tek bir yere cevap veriyorsun?

Bilmiyorsan anlatayim.

Sony PS3'e söve söve bitiremeyen Gabe Newell'a PS3 konferansında oyun tanıttırıp, PS3'ü öve öve bitiremeyip 2 sene içinde desteğini kesip, PS4'e PS3 gibi kısa sürede desteği kesilmeyecek deyip Nisan ayında toplulukların fişini çekmiş bir firma.

Güç olarak Playstation 5 ve Series X'in çok gerisinde, bundan dolayı 3 seneye kadar her oyunu kaldırır gibi.
Konsollar pc gibi değil ki. 6 sene sonra low bile olsa oynatır. Ama şuanda 4000 e toplanan pc 6 yıl sonra low oynatmaz bile

Gereksiz yere sokuyorum, öyle mi Doğukan? O para sistemi için bir yorumunu göremedim. Neden tek bir yere cevap veriyorsun?

Bilmiyorsan anlatayim.

Sony PS3'e söve söve bitiremeyen Gabe Newell'a PS3 konferansında oyun tanıtıp, PS3'ü öve öve bitiremeyip 2 sene içinde desteğini kesip, PS4'e PS3 gibi kısa sürede desteği kesilmeyecek deyip Nisan ayında toplulukların fişini çekmiş bir firma.
Sony hakkında bir yorumum olmamasına rağmen şuan Sony hakkında bir şeyler demen aşırı saçma. Burada konuştuğumuz şey Microsoft.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,453
Üyeler
188,942
Son üye
wejeteryn
Geri