(っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,205
instgramdan biri bana bir uplay hesabı verdi hesaba henüz girmedim içinde oyunlar olduğunu söyledi güvenilir midir
uplay ubisoftun steami gibi düşüninstgramdan biri bana bir uplay hesabı verdi hesaba henüz girmedim içinde oyunlar olduğunu söyledi güvenilir midir
bir sorun yaşarım diye korkuyorum sonuçta tanımıyorum adamı sadece hesabı verdi banauplay ubisoftun steami gibi düşün
aynı epic games launcher gibi origin gibi bir launcher
yok para vermedimeğer paralı aldıysanız geçmiş olsun o tür hesaplar liste olarak nette ücretsiz paylaşılıyor.
ubisoft tabanlı steam benzeri platform internetten launcher'ini indirebilirsiniz.
eğer size verilen hesap patlatılmışsa *ki bunu bilemeyiz*bir sorun yaşarım diye korkuyorum sonuçta tanımıyorum adamı sadece hesabı verdi bana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yok para vermedim
muhtemelen değiştirilmez kontrol etmem lazım hesaba girdim hesap türkiyede bile açılmamış ama içinde oyunlar var ben bu oyunları oynayabilir miyim acaba hesaba başka kişiler girse deeğer size verilen hesap patlatılmışsa *ki bunu bilemeyiz*
hiçbir sorun olmaz çünkü sizin gibi birçok kullanıcı o hesaba girip çıkıyor.
ben de bunun gibi birçok hesap kullandım hiçbir şey olmuyor.
size verilen hesabın e mail adresini ve şifresini değiştirmene olanak sağlanıyor mu ? yoksa gir oyna türünden mail ve şifresi değişmeyen bir hesap mı ?
oynarsın ancak şöyle bir durum var kendimden örnekleyeyim daha iyi anlarsın ;muhtemelen değiştirilmez kontrol etmem lazım hesaba girdim hesap türkiyede bile açılmamış ama içinde oyunlar var ben bu oyunları oynayabilir miyim acaba hesaba başka kişiler girse de
şunu fark ettim hesapta hesaba para yatırılmamış sanırım oyunlar bedava olan oyunlar bende kendime uplay hesabı açıp oynayabiliyormuyum acaba oyunları ?oynarsın ancak şöyle bir durum var kendimden örnekleyeyim daha iyi anlarsın ;
ben patlayan hesapları geforce now üzerinden kullanıp oynuyorum *sistemim kötü diye gf now kullanıyorum*
oyun ismi vermek gerekirse ac oddseys oynuyorum ancak yerel kayıt yapamadığından ilerlemeyi buluta kaydediyor bu hesaba da 10 kişi felan giriyor herkes birbirinin bulut kaydını siliyor gıcık bir durum oluyor mesela benim 30 saatlik ilermemem boşa gitmişti yani oyunu cihazına kuracaksan yerel kayıt atarsan bir şey olmaz her türlü oynarsın kimse senin ilerlemene karışamaz.
evet oyunlar ücretsiz ise kendinize hesap açıp aynı oyunları kütüphanenize ekleyebilirsiniz.şunu fark ettim hesapta hesaba para yatırılmamış sanırım oyunlar bedava olan oyunlar bende kendime uplay hesabı açıp oynayabiliyormuyum acaba oyunları ?
for honor ac unity de varmış şuan istersem indirebiliyorum bile ama bilemedim indirsem mi hesabın sahibi de amerikadaymış bayada oyun oynanmış hesaptaevet oyunlar ücretsiz ise kendinize hesap açıp aynı oyunları kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
karşı taraftaki aktif olsa dahi sorun olmaz istediğini yapabilirsin.for honor ac unity de varmış şuan istersem indirebiliyorum bile ama bilemedim indirsem mi hesabın sahibi de amerikadaymış bayada oyun oynanmış hesapta