Rehber ve İncelemeler Açılmadan Önce Onay Beklesin

Uyarırsanız modlar bakar. Onay sistemi mantıklı gelmedi bana.
Sizce de iş işten geçmiş olmuyor mu göz kanadıktan sonra?

Rütbeye göre onaylama olayı gelmeli kesinlikle. Atıyorum, 80+ Silver rütbesinden sonra herkes onaysız konu paylaşabilmeli. Tabii ki de moderatör sayısı 2 değil, 5 katına çıkartılmalı. Abartmıyorum, rapora 1 gün sonra bakılıyor.

Rütbeye göre onaylama olayı gelmeli kesinlikle. Atıyorum, 80+ Silver rütbesinden sonra herkes onaysız konu paylaşabilmeli. Tabii ki de moderatör sayısı 2 değil, 5 katına çıkartılmalı. Abartmıyorum, rapora 1 gün sonra bakılıyor.
Son dediğiniz şeyi ben yaşamıyorum genelde 10 dkyı geçmiyor raporlarım. Fikirlerinize saygı duyarım. @Mehmet Yılmaz değerlendirecektir bunu

Rütbeye göre de pek mantıklı olmaz bence. Forumda 80+ Platinum olup troll olan vardı.

Bahsettiğin rapor en iyi cevap raporuysa onlara geç bakılıyor.

Konuyu açan arkadaşa takmışsınız, sürekli bu konuyu gösteriyorsunuz. Başka bir konu var mı ? Yok, çünkü konu ya kilitleniyor ya da siliniyor.
Bence bir tane bile olmaması lazım. Ve eminim ki bu benim bildiğim bundan daha çok vardır.

Küfürlü konuların paylaşılabildiği, imla kuralı olmayan forum boş olmuyor, onaydan geçen konuların olduğu ve ciddiyetin arttırılması için TDK kuralına uyulan forum boş oluyor. Komiksiniz.
Düzeltici ile yazdiğim konudan 7 gün ban yiyorum üstüne 2 saat onay almasini bekliyorum boş forum

Küfürlü konuların paylaşılabildiği, imla kuralı olmayan forum boş olmuyor, onaydan geçen konuların olduğu ve ciddiyetin arttırılması için TDK kuralına uyulan forum boş oluyor. Komiksiniz.
Yanliş mesaj.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,738
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri