Neler Yeni

Rehber ve İncelemeler Açılmadan Önce Onay Beklesin

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Of be. Adam gibi yaz. Yazamıyorsan girme o foruma. Amacınız sadece çamur atmak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela ''Yanliş'' kelimesi ne anlama geliyor ?
Fazladan mesaj attim herşeye takilmasan hani ?

En İyi Cevap
2
Düzeltici ile yazdiğim konudan 7 gün ban yiyorum üstüne 2 saat onay almasini bekliyorum boş forum
Forumun aslında tek kusuru o. Moderatörler ban atmazsa ölecek sanırım. İlkokul hakaretleri ettiğim için 1 yıl ban yemiştim, yönetici ile konuşarak anca 3 aya indirtebilidim. Moderatörlerin anasına avradına söven adam sadece 1 ay yemişti. Cidden ilginç.

Onay kısmına kesinlikle katılmıyorum. Ben burada küfürlü konu gördüğüm oluyor. Onay sistemi olmasa "technopatpatpat" çı arkadaşlarınız dolmuştu oraya.

Düzelticiye niye emanet ediyorsunuz? Kendiniz dikkat edemiyor musunuz imlaya? Düzelticiyi kusursuz bir şey sandın herhalde?

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Forumun aslında tek kusuru o. Moderatörler ban atmazsa ölecek sanırım. İlkokul hakaretleri ettiğim için 1 yıl ban yemiştim, yönetici ile konuşarak anca 3 aya indirtebilidim. Moderatörlerin anasına avradına söven adam sadece 1 ay yemişti. Cidden ilginç.

Onay kısmına kesinlikle katılmıyorum. Ben burada küfürlü konu gördüğüm oluyor. Onay sistemi olmasa "technopatpatpat" çı arkadaşlarınız dolardı oraya.

Düzelticiye niye emanet ediyorsunuz? Kendiniz dikkat edemiyor musunuz imlaya? Düzelticiyi kusursuz bir şey sandın herhalde?
Berkehan Çepni 😁

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Düzelticinin "-de/-da" bağlacının yazımını düzeltmesini falan beklemedin herhâlde.
De da yı düzeltmiyicekse kullanmama gerek yok düzelticiyi , insanlik hali arada yanliş yazdiğim olsun ban yiyeyim o zaman 7 gün

En İyi Cevap
2
Berkehan Çepni 😁
O olayı biliyorum. :D Sırf ibretlik olsun ve göz korkutma amacı olsun diye onaylanan konu sanırım o. :D
De da yı düzeltmiyicekse kullanmama gerek yok düzelticiyi , insanlik hali arada yanliş yazdiğim olsun ban yiyeyim o zaman 7 gün
İnsanlık hali mi? Bahane mi bu? Sanki konu açmak için kovalanıyorsunuz. Ek olarak yazım yanlışı olan yerin altı otomatik olarak kırmızı çizgi ile çiziliyor.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri