Diğer boş forum? Her forumun kuralları vardır, uymadın diye uyarı alınca o forum boş olmuyor.Orada öyle değil işte, bağlaç olan "-de,-da" ekini yanlış yazdım diye kaç gün ban yedim. Normal bir Türkçe şart tabii ki de
Boş rehber görmekten iyidir.Abi forumda konu onayı, Türkçe'yi mükemmel kullanmak hatta direkt TDK olmak zorunlu olursa diğer boş forumdan farkı ne olacak ?
busted@Onurkotlutok05 gel buraya
İnsanlar rehberleri şöyle kullanıyor galiba. Hmm bakayım reaksiyon skorum azmış canımda sıkıldı hade gidip patırıot burust incelemesi yapayım hehe.Evet, bi de alınabilece patriot burst modelleri demiş.
Cümleye büyük harfle başlanıyor, orada kullansaydın bu cümleyi kaç saatlik uyarı almıştın zaten. Bu forumda yeterli sayıda moderatör var ve işlerini de gayet iyi yapıyorlar. Gerektiği zaman onay sistemi geliyor zaten, geçen hatırlarsanız indirim konusunda onay sistemi gelmişti ve geri kaldırmışlardı.ben de Technopat kullandım veee öyle değil.
Gelse diyeceği tek şey:busted
Peki, gelmesin. Bu tip rehberler çok yararlı zaten https://forum.donanimarsivi.com/kon...iot-burst-ssd-modelleri-duezenlenecek.332660/ iyi günler.Cümleye büyük harfle başlanıyor, orada kullansaydın bu cümleyi kaç saatlik uyarı almıştın zaten. Bu forumda yeterli sayıda moderatör, var ve işlerini de gayet iyi yapıyorlar. Gerektiği zaman onay sistemi geliyor zaten, geçen hatırlarsanız indirim konusunda onay sistemi gelmişti ve geri kaldırmışlardı.
Uyarırsanız modlar bakar. Onay sistemi mantıklı gelmedi banaPeki, gelmesin. Bu tip rehberler çok yararlı zaten https://forum.donanimarsivi.com/kon...iot-burst-ssd-modelleri-duezenlenecek.332660/ iyi günler.
Her forumun kuralları kendine. Uymazsan ceza alırsın. Boş boş isyan etmeyin.Cümleye büyük harfle başlanıyor, orada kullansaydın bu cümleyi kaç saatlik uyarı almıştın zaten. Bu forumda yeterli sayıda moderatör var ve işlerini de gayet iyi yapıyorlar. Gerektiği zaman onay sistemi geliyor zaten, geçen hatırlarsanız indirim konusunda onay sistemi gelmişti ve geri kaldırmışlardı.