Neler Yeni

Rehber ve İncelemeler Açılmadan Önce Onay Beklesin

En İyi Cevap
2
Uyarırsanız modlar bakar. Onay sistemi mantıklı gelmedi bana.
Sizce de iş işten geçmiş olmuyor mu göz kanadıktan sonra?

Rütbeye göre onaylama olayı gelmeli kesinlikle. Atıyorum, 80+ Silver rütbesinden sonra herkes onaysız konu paylaşabilmeli. Tabii ki de moderatör sayısı 2 değil, 5 katına çıkartılmalı. Abartmıyorum, rapora 1 gün sonra bakılıyor.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Rütbeye göre onaylama olayı gelmeli kesinlikle. Atıyorum, 80+ Silver rütbesinden sonra herkes onaysız konu paylaşabilmeli. Tabii ki de moderatör sayısı 2 değil, 5 katına çıkartılmalı. Abartmıyorum, rapora 1 gün sonra bakılıyor.
Son dediğiniz şeyi ben yaşamıyorum genelde 10 dkyı geçmiyor raporlarım. Fikirlerinize saygı duyarım. @Mehmet Yılmaz değerlendirecektir bunu

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23

Rütbeye göre de pek mantıklı olmaz bence. Forumda 80+ Platinum olup troll olan vardı.

Bahsettiğin rapor en iyi cevap raporuysa onlara geç bakılıyor.

Mojo jojo

80+ Silver
Konuyu açan arkadaşa takmışsınız, sürekli bu konuyu gösteriyorsunuz. Başka bir konu var mı ? Yok, çünkü konu ya kilitleniyor ya da siliniyor.
Bence bir tane bile olmaması lazım. Ve eminim ki bu benim bildiğim bundan daha çok vardır.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Küfürlü konuların paylaşılabildiği, imla kuralı olmayan forum boş olmuyor, onaydan geçen konuların olduğu ve ciddiyetin arttırılması için TDK kuralına uyulan forum boş oluyor. Komiksiniz.
Düzeltici ile yazdiğim konudan 7 gün ban yiyorum üstüne 2 saat onay almasini bekliyorum boş forum

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Küfürlü konuların paylaşılabildiği, imla kuralı olmayan forum boş olmuyor, onaydan geçen konuların olduğu ve ciddiyetin arttırılması için TDK kuralına uyulan forum boş oluyor. Komiksiniz.
Yanliş mesaj.

Mojo jojo

80+ Silver

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay