Zotac Rtx 2060s mini sıcaklık sorunu

raljior

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar merhabalar bundan 10 ay önce aldığım ekran kartım tam yükte 82-83 derecelere ulaşıyor. Sizce bu modele göre bu sıcaklıklar normal mi ? Kasamda hava akışı olması gerektiği gibi. Bu neden kaynaklanıyor olabilir endişelenmeli miyim ? Teşekkürler.

Ekler

• EWWEEWEEW.png
    EWWEEWEEW.png
    225.5 KB · Hit: 65
  • IMG_20210404_143541.jpg
    IMG_20210404_143541.jpg
    26.6 KB · Hit: 60
  • Adsız.png
    Adsız.png
    1 MB · Hit: 63
Rampage Shake hocam. Ekstradan üst kısma 1 adet Corsair Af120 fan ekledim.

Hava akışı sadece fan eklemek ile olmuyor kasanın her yeri kapalı iyi hava alamıyor hava akışı iyi değil. Kasanın her yeri kapalı olduktan sonra fan bir işe yaramıyor. 10 dereceye kadar fark ettirebilir kasanızı değiştirin.

Uzay montaj bilgisayarda 76 derece oluyor maks. Kasanın hava akışı kötü olabilir. Bir de uzay montajda test et.

Hava akışı sadece fan eklemek ile olmuyor kasanın her yeri kapalı iyi hava alamıyor hava akışı iyi değil. Kasanın her yeri kapalı olduktan sonra fan bir işe yaramıyor. 10 dereceye kadar fark ettirebilir kasanızı değiştirin.
Kasanın önü mesh yapıda hocam kapalı değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uzay montaj bilgisayarda 76 derece oluyor maks. Kasanın hava akışı kötü olabilir. Bir de uzay montajda test et.

Uzay montajı nasıl yapacağım ?

Kasanın önü mesh yapıda hocam kapalı değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uzay montajı nasıl yapacağım ?
Bilgisayarı kasa olmadan çalıştır. Tek yapman gereken anakartı kasadan çıkartmak.

Kasanın ön fanları ve arka egzoz fanı alındığından beri dokunmadım. Üste eklediğim egzoz fanı da video izleyerek kendim yaptım. Hava akışı bozukluğu sadece yanlış takılmadan kaynaklanmaz mı ?

Ekler

• IMG_20210405_022245.jpg
    IMG_20210405_022245.jpg
    29.6 KB · Hit: 29
Kasanın ön fanları ve arka egzoz fanı alındığından beri dokunmadım. Üste eklediğim egzoz fanı da video izleyerek kendim yaptım. Hava akışı bozukluğu sadece yanlış takılmadan kaynaklanmaz mı ?

Galiba anlatamadım. Önü kapalı bir kasaya fan takarsanız ne olur? Duvara fanı yapıştırmışsınız gibi olur. Yani fan boşuna döner içeri hava alamaz. O kasanın önüde kapalı kaldığı için içeri hava alamıyor.

Geri