furkanyeslbag
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işlemciyi 4 tane koymuşum haberim olmadan kusura bakmayın
hiç upgrade yapma derim ddr2 ramler var galiba![]()
arkadaşlar sistemim böyle bu bana yetiyor ama işlemci yetersiz bu ekran kartı ve anakartın yanına gidecek bir işlemci önerir misiniz![]()
overclok yapabilirsin destekliyor galibahiç upgrade yapma derim ddr2 ramler var galiba
ramlerden dolayı sıkıntı olabilir mi diyorsun yanihiç upgrade yapma derim ddr2 ramler var galiba
yok eski sistem diye dedim yani onu değiştirsen gene yetersiz olurramlerden dolayı sıkıntı olabilir mi diyorsun yani
peki ben bu sisteme ddr3 8 gb ram taksam bir de Intel Core 2 Quad Q6600 taksam nasıl olur sence yani gta 5 gibi oyunlarda 40 fps falan alır mıyımyok eski sistem diye dedim yani onu değiştirsen gene yetersiz olur
Xeon E5450 Bak derim![]()
arkadaşlar sistemim böyle bu bana yetiyor ama işlemci yetersiz bu ekran kartı ve anakartın yanına gidecek bir işlemci önerir misiniz![]()
anakart desteklemezpeki ben bu sisteme ddr3 8 gb RAM taksam bir de Intel Core 2 Quad Q6600 taksam nasıl olur sence yani gta 5 gibi oyunlarda 40 fps falan alır mıyım
tamam teşekkürleranakart desteklemez
ya rahatsız ediyorum kusura bakma ama sormam gerek ana kart bu işlemciyi destekler mi https://tr.aliexpress.com/item/3231...VhKoYCh2ljADLEAkYASABEgIr0_D_BwE&gclsrc=aw.dsanakart desteklemez