doların düşüşüne özel sistem sizce gelirmi ?

I'm GANDALF

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
587
arkadaşlar sistem alıcam ama donanım arşivi doların düşüşüne özel sistem çıkarırmı sizce hemde son zamanlarda bir sürü parça tanıtdı sanki toplayacağı f/p sistemin parçaları gibi deilmi ?

dolar düştü de benim mi haberim yok? 6.90 düşmüş denemez

alacaksanız alın çok düşmez daha zaten düşse bile fiyatlarda hiç değişme olmadı
Koronanın bitmesiyle ve stokların yenilenmesiyle fiyatların bir nebze daha düşeceğini düşünüyorum .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zaten genelde korona dolayısıyla fiyatlarda bir uçukluk yaşandı stok probleminden dolayı.

dolar düştü de benim mi haberim yok? 6.90 düşmüş denemez
şu an 6.92
inşallah dahada düşecek
korona muhabbeti bizde bitince gör birde
abdnin işi zor devletci değilim dostum ama gidişat belirli aşı vs bulamadıkça onların işi zor adamlar ultra anarşist gördük zaten :d

Burada yazıyor; ⬇ ⬇

şu an 6.92
inşallah dahada düşecek
abdnin işi zor devletci değilim dostum ama gidişat belirli aşı vs bulamadıkça onların işi zor adamlar ultra anarşist gördük zaten :d
kardeşim ülkeye doları sokamadiktsn sonra isterse ABD batsın fark etmez. ihracat yapmıyoruz turist gelmiyor isterse piyasa 100 milyar dolar bassın ülkene girmediği sürece böyle hayallerle kendimizi avuturuz. ki dolar düşse bile her hafta yeni gümrük vergisi ekleniyor.

şu an 6.92
inşallah dahada düşecek
Sen koskoca Amerika'nın bu durumdan etkileneceğini mi sanıyorsun :D Komik :D Etkilense bile toparlanması çok kısa sürer.

3 ay önce 5.9 6 idi . 7.20 6.9a düşmesi piyasayi 100tl bile oynatmaz. ki hala çok yüksek bir rakam çok umitlenmeyin
kardeşim bir şeyi yorumlarken 3 ay öncesini düşünmezsin ona bakılırsa 5 yıl önce 3 liraydı
dolar max 7.25 gördü tabii ki iyi bir noktada değil ama bu durum düşmüş kabul edilir

Koronanın bitmesiyle ve stokların yenilenmesiyle fiyatların bir nebze daha düşeceğini düşünüyorum .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zaten genelde korona dolayısıyla fiyatlarda bir uçukluk yaşandı stok probleminden dolayı.
korona bitti mi de fiyat düşecek... düşcek düşcek diye söylemek yerine parasını nasıl düzgün sistemlere harcıyacağına dair bilgiler verseniz daha mutlu olunacağına eminim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,474
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri