Hamit Altıntop
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 9,866
İlk ben söyledimkiİradeye de bağlı bir şey bu. İradesiz insan yapamaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ab aynı şeyleri söylüyoruz.
İlk ben söyledimkiİradeye de bağlı bir şey bu. İradesiz insan yapamaz.
Ab aynı şeyleri söylüyoruz.
Nasıl doğru değil 15 yaşındaki yada 23 yaşındaki kişi 4000cl yemiyor ya bir de nasil verelim sen söyle o zaman zayıflatma ilacı kullanacak değiliz ya yada sakın ayda 1000tl bütce isteyen bir diyet programı da söyleme çünkü burası tr diyete 5 tl bile lüx gibiYazdığın hiçbir değer doğru değil. Genetik ve metabolizma yaşı çok önemli. Ayrıca tehlikeli bir kilo verme yöntemidir. Sarkmalar oluşur. Ayrıca Yüksek Ketogenez yüzüden karaciğer yağlanması yaşanır.
20.000 adımda ortlaama 400 - ila 500 cl yakıyorsun kilo vermenin en kolay yolu günde 1 öğün yemek ve sıkı çalışmaktan geçer mesela garsonluk yapabilirsin ama buna rağmen haftada 1 kilo dan fazlasını veremezsin
İradesiz ise gidecek zayıflama ilacı kullansın yada balkonlu gezmeyi benimsesinİradeye de bağlı bir şey bu. İradesiz insan yapamaz.
Dediğim gibi o değerler genetiğe ve metabolizma yaşına bağlı. Günde her yediğini yazıp kalori açığı oluşturacak ilk öncelikle, sonra günde 1 saat spor yapacak. Böyle böyle 1 ayda 4-5 kilo verecektir.Nasıl doğru değil 15 yaşındaki yada 23 yaşındaki kişi 4000cl yemiyor ya bir de nasil verelim sen söyle o zaman zayıflatma ilacı kullanacak değiliz ya yada sakın ayda 1000tl bütce isteyen bir diyet programı da söyleme çünkü burası tr diyete 5 TL bile lüx gibi
Aynı andaİlk ben söyledimki![]()
Zayıflama ilaçlarına ben güvenmiyorum pek. En iyisi sağlıklı beslenip spor yapmak.İradesiz ise gidecek zayıflama ilacı kullansın yada balkonlu gezmeyi benimsesin
Tm zombi kıyameti patlak verirse seni almıyoruz (!)ben 1 öğün yesem ölürüm
Zayıflama ilaçlarının kalbe zarar verdiğini biliyor musun?İradesiz ise gidecek zayıflama ilacı kullansın yada balkonlu gezmeyi benimsesin
Yürümek te bana göre spor sayılır gibiDediğim gibi o değerler genetiğe ve metabolizma yaşına bağlı. Günde her yediğini yazıp kalori açığı oluşturacak ilk öncelikle, sonra günde 1 saat spor yapacak. Böyle böyle 1 ayda 4-5 kilo verecektir.
Dostum yanılıyorsun... Body builder dönemlerimde sabah kahvaltısında dahi makarna yiyordum. Yağ yakma döneminde ha bu aradaTm önce yağ eritir sonra kas çalışır az yiyecen günde 5 öğün yemkle olmaz o iş
15 - 23 yaşındaki biri hareketsiz bir yaşamda 2500cl yakar 20,000 adım ortlama 500cl eder 3000cl yakabilir akşam doya doya yesen 1000cl eder noldu -2000 cl 1kg = 7000cl bu da = 6 günde -2 kilo eder sen yersen hapur hupur işin sonunda kilolu gezersin ve hiç bir insan kilolu olmaktan mutlu değildir
Bi tavsiye vücut 12 saat yemezse %40 yavaşlar sabahları min 1 fincan kahve iyi gider
Cevabı yazdım kendim denediğimden biliyorum tecrübe denir buna tecrüber her zaman en iyisini getirmwyebilir tabi
öğün ne20.000 adımda ortlaama 400 - ila 500 cl yakıyorsun kilo vermenin en kolay yolu günde 1 öğün yemek ve sıkı çalışmaktan geçer mesela garsonluk yapabilirsin ama buna rağmen haftada 1 kilo dan fazlasını veremezsin
Evt ilaç dediğin başlı başına zarar ama acı çekmeni yada ölmeni engeller ama hayat kaliteni düşürürZayıflama ilaçlarının kalbe zarar verdiğini biliyor musun?