İp Atlayarak Yağ Yakma

Yazdığın hiçbir değer doğru değil. Genetik ve metabolizma yaşı çok önemli. Ayrıca tehlikeli bir kilo verme yöntemidir. Sarkmalar oluşur. Ayrıca Yüksek Ketogenez yüzüden karaciğer yağlanması yaşanır.
Nasıl doğru değil 15 yaşındaki yada 23 yaşındaki kişi 4000cl yemiyor ya bir de nasil verelim sen söyle o zaman zayıflatma ilacı kullanacak değiliz ya yada sakın ayda 1000tl bütce isteyen bir diyet programı da söyleme çünkü burası tr diyete 5 tl bile lüx gibi

ben 1 öğün yesem ölürüm
20.000 adımda ortlaama 400 - ila 500 cl yakıyorsun kilo vermenin en kolay yolu günde 1 öğün yemek ve sıkı çalışmaktan geçer mesela garsonluk yapabilirsin ama buna rağmen haftada 1 kilo dan fazlasını veremezsin

Nasıl doğru değil 15 yaşındaki yada 23 yaşındaki kişi 4000cl yemiyor ya bir de nasil verelim sen söyle o zaman zayıflatma ilacı kullanacak değiliz ya yada sakın ayda 1000tl bütce isteyen bir diyet programı da söyleme çünkü burası tr diyete 5 TL bile lüx gibi
Dediğim gibi o değerler genetiğe ve metabolizma yaşına bağlı. Günde her yediğini yazıp kalori açığı oluşturacak ilk öncelikle, sonra günde 1 saat spor yapacak. Böyle böyle 1 ayda 4-5 kilo verecektir.

Dediğim gibi o değerler genetiğe ve metabolizma yaşına bağlı. Günde her yediğini yazıp kalori açığı oluşturacak ilk öncelikle, sonra günde 1 saat spor yapacak. Böyle böyle 1 ayda 4-5 kilo verecektir.
Yürümek te bana göre spor sayılır gibi 😎

Tm önce yağ eritir sonra kas çalışır az yiyecen günde 5 öğün yemkle olmaz o iş

15 - 23 yaşındaki biri hareketsiz bir yaşamda 2500cl yakar 20,000 adım ortlama 500cl eder 3000cl yakabilir akşam doya doya yesen 1000cl eder noldu -2000 cl 1kg = 7000cl bu da = 6 günde -2 kilo eder sen yersen hapur hupur işin sonunda kilolu gezersin ve hiç bir insan kilolu olmaktan mutlu değildir

Bi tavsiye vücut 12 saat yemezse %40 yavaşlar sabahları min 1 fincan kahve iyi gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cevabı yazdım kendim denediğimden biliyorum tecrübe denir buna tecrüber her zaman en iyisini getirmwyebilir tabi
Dostum yanılıyorsun... Body builder dönemlerimde sabah kahvaltısında dahi makarna yiyordum. Yağ yakma döneminde ha bu arada :) 100 kg bandından aşağı doğru inerken yani :) Günde 2 paket makarna, 1 kg tavuk, 6-7 haşlanmış patates, salata yiyordum. Herhangi bir ilaç ve supplement kullanmadım bu arada. Tamamen egzersize bağlı dostum. Ve 3-4 ay gibi bir sürede 80 kg'a düştüm. Kas kaybım olmadı aksine arttı ve yağ oranım bayağı düştü, ayrıca kimseye aç kalmayı önermiyorum. Kilo vericem diye aç kalmayın, kaldırtmayın. Düzenli beslenin, un tuz şekerden kaçının bol su tüketin günde minimum 3 lt. Ve evde egzersiz yapacaksan biraz dumbell temin etmeni tavsiye ederim. Böylelikle full body antreman yapabilirsin.

Birakin yesin , neredeyse hepimizin sonu belli , 30undan sonra evli bir hayatta yagli ve hamurlu yemeklerden dolayi yag tutmus bir gobek , ;)

1
20.000 adımda ortlaama 400 - ila 500 cl yakıyorsun kilo vermenin en kolay yolu günde 1 öğün yemek ve sıkı çalışmaktan geçer mesela garsonluk yapabilirsin ama buna rağmen haftada 1 kilo dan fazlasını veremezsin
öğün ne :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,449
Üyeler
185,730
Son üye
infaz
Geri