TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 4,571
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bu fiber mi kanka vdsl buo yüzden fiberde millenicom değil türknet kullanın
bu fiber mi kanka vdsl buo yüzden fiberde millenicom değil türknet kullanın
turkcell kullanıyom beno yüzden fiberde millenicom değil türknet kullanın
bulunduğum yerde turkcell altyapısı yok malesefkiAlıntıyı görüntüle80mbps paket arkda dersteyim
Alıntıyı görüntüle
50 altı kullanılmaz arkadaşlar
(modem sorunlu biraz yüke girince hız düşürüyor burda az düşürmüş ama düşürmediği zaman 105 felan geliyor)
benimki fiber işte ondan bahsediyorumbu fiber mi kanka vdsl bu![]()
fiber mükemmel bir şey abibenimki fiber işte ondan bahsediyorum
forum.donanimarsivi.com
Prime h510m / i3 11900k / Corsair Vengeance 8gb 3000mhz / TurboX 3090 Ultra mega super overlok edition SLİ / adata su630 120gb / wd green 1tb / rampage ıced 120 rgbbenimki fiber işte ondan bahsediyorum
TTNET 16 olması lazımhangi firma hangi paket seri söyle
Benim yazmadığım şey kalmadı, değişime başladılar zaten. Ne zaman biter onu bilemiyorumabi adres ver ben o kadar darboğaz yaparımki 2 haftada geldiler sanada getirtiriz D:
tamam kanka şu kodu verirsin bana ilk ayım ücretsiz olsun bari 100 lük paket alırsam modem ve kurulum ücreti ödiyim .DMillenicom'a geçiş için senle daha önce konuşmuştuk sanırım. Altta rehberimi okuduktan sonra bana özelden ya da buradan yaz soruların için yardımcı olayım.
Rehber - 8 Yıllık Türk Telekom Tecrübem ve Millenicom Bağlanma Sürecim
Arkadaşlar merhabalar, bu yazımda sizlere uzun süreli Türk Telekom tecrübelerimden artı ve eksilerinden ve Millenicom bağlanma sürecinden bahsedeceğim, aşağıda kısa hikaye vardır okumak istemeyenler paragrafı atlayabilir, detaylar yazının devamında. Ben 2013 Mart ayından itibaren Türk Telekom...forum.donanimarsivi.com
abi şöyle ramazanın başında ilk gün sahura kalktımız ilk gün sokağı deldiler tip-23 kutusu yerleşti bugün hız testi için kurulum ekibi geldi kurdu karşı dairemin altyapısı 60 destekliyor mükemmel bir şey buBenim yazmadığım şey kalmadı, değişime başladılar zaten. Ne zaman biter onu bilemiyorum![]()
Başka sorun yok mu la? Genelde millet baya soruyor datamam kanka şu kodu verirsin bana ilk ayım ücretsiz olsun bari 100 lük paket alırsam modem ve kurulum ücreti ödiyim .D