- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 25,716
8gb rx 580 ekran kartım var eth kazmak istiyorum hangi programlara ihtiyacım var nasıl kazabilirim kazım yaparken youtube a falan girebilirmiyim
girersen 1 2 mh kazım değeri kayıbın olur şuradan bakarak yapmıştım ben8gb rx 580 ekran kartım var eth kazmak istiyorum hangi programlara ihtiyacım var nasıl kazabilirim kazım yaparken youtube a falan girebilirmiyim
direkt eth kazmak daha kolay değil miDostum yeni konu açtım eth bilmiyorum ama reklam izleyerek anket doldurarak oyun indirip oynayarak satoshi kazanabilirsin kazandığım satoshileri ethte çevirebilirsin istersen bı incele
sence kaç mh alırım bu kartlagirersen 1 2 mh kazım değeri kayıbın olur şuradan bakarak yapmıştım ben
nasıl kazancamSen benim konuya gel 5 saatte 40 TL bile kazanabilirsin
Bak konu açtım detaylı resimli anlattım oradanasıl kazancam
girememen normal aslında ekran kartın full ayarlarda çalışıyor.8gb rx 580 ekran kartım var eth kazmak istiyorum hangi programlara ihtiyacım var nasıl kazabilirim kazım yaparken youtube a falan girebilirmiyim
hayır girebilirmiyim diye sordum giremiyorum demedim kigirememen normal aslında ekran kartın full ayarlarda çalışıyor.
hm anladım girebilirsin oyun oynama yeter onun haricinde çok bir mh kaybı yaşamazsın.hayır girebilirmiyim diye sordum giremiyorum demedim ki
Girebilirsin ama hızın düşerhayır girebilirmiyim diye sordum giremiyorum demedim ki
Girebilirsin ama hızın düşer
Tam bilmiyorum ama 30 mh hızla kazarsın
peki hangi programları indirmem gerekirhm anladım girebilirsin oyun oynama yeter onun haricinde çok bir mh kaybı yaşamazsın.