Mertpk
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 29,996
Phoenix minerpeki hangi programları indirmem gerekir
Phoenix minerpeki hangi programları indirmem gerekir
coer clock düşürüp bellek hızını arttırman lazım ama bellek modeli nedir? bana onu söylersen daha iyi olur. GPU-z indir bellek markalarının fotosunu at buraya.kart fazla ısınıyor diye voltaj düşürmüştüm oc voltaj düşürüp core clock falan arttırabilirmiyim sorun olurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
voltaj düşürüp core clock arttırırsam sorun olur mu
Hocam oc işinden fazla anlamıyorum yanlış bir şey söylemek istemem daha deneyimli arkadaşlar var sana o konuda yardım edebilirlerkart fazla ısınıyor diye voltaj düşürmüştüm oc voltaj düşürüp core clock falan arttırabilirmiyim sorun olurmu
voltaj düşürüp core clock arttırırsam sorun olur mu
coer clock düşürüp bellek hızını arttırman lazım ama bellek modeli nedir? bana onu söylersen daha iyi olur. GPU-z indir bellek markalarının fotosunu at buraya.
samsung bellek olması iyi hem daha az ısınır hem daha iyi oc potansiyeli var.Alıntıyı görüntüle
dashboard da mining yaptığım gözükmüyor aktif çalışanlar kısmında rig001 yok
samsung bellek olması iyi hem daha az ısınır hem daha iyi oc potansiyeli var.
radeon software üzerinden oc ayarlarını yapabilirsin.
Çarpan kilidi olabilir ekran kartında hala 0 mh mi yoksa düzeldimiAlıntıyı görüntüle
neden 0 mh alıyorum ve dashboard da aktif çalışanlarda gözük müyor
yanlış mı kurdun programı?Alıntıyı görüntüle
neden 0 mh alıyorum ve dashboard da aktif çalışanlarda gözük müyor
hala 0Çarpan kilidi olabilir ekran kartında hala 0 mh mi yoksa düzeldimi
başka program indirip deniyeceğim birde lolminer iyi miyanlış mı kurdun programı?
lolminer gayet iyi. çoğu kişi onu kullanıyor zaten.hala 0
başka program indirip deniyeceğim birde lolminer iyi mi
lolminer gayet iyi. çoğu kişi onu kullanıyor zaten.
nasıl bulamadın ben attım zaten burayaq konuya bak görürsün benim attığım linki.Alıntıyı görüntüle
kazım yapmama rağmen gözük müyor ve 0 mh oluyor lolminer indirme linkini bulamadım sebep ne olabilir
nasıl bulamadın ben attım zaten burayaq konuya bak görürsün benim attığım linki.