shotpoter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,392
Kaju yiyebilir doğal Antidepresan diye okudum Allah sifa versinEğer çok ciddiyse doktor yardımıyla antidepresan kullanabilirsin.
Kaju yiyebilir doğal Antidepresan diye okudum Allah sifa versinEğer çok ciddiyse doktor yardımıyla antidepresan kullanabilirsin.
sjdkldsjksjkdjksdljkfıçı bira iç kendine gelirsin azcık
“Ey Rabbimiz! Bize katından bir rahmet ver ve içinde bulunduğumuz şu durumda bize kurtuluş ve doğruluğa ulaşmayı kolaylaştır.” (Kehf Suresi 10. Ayet)
Lütfen şakanızı kendinize saklayın. Komik değil.Mükemmel taktikmiş. Düşünmesi zor olmuştur sanırım
Mantıksız doktora gitsinSürekli oyun oyna.
Hayır antidepresan kullanmasını kesinlikle önermiyorum kesinlikle !! Bağımlılık yapıyor kullanan kişi faydası olduğunu düşünüyor ancak aslında böyle bir şey olmuyor. Antidepresan önermeyiniz bağımlılık yapıyor ve bu da daha büyük sorunlara yol açıyor.Eğer çok ciddiyse doktor yardımıyla antidepresan kullanabilirsin.
Psikolojisi kötü olan birisine hastaneye gitmesini tavsiye etmek yerine oyun oyna diyorsunuz. Ne diyeyim, "aşırı haklısınız oyun oynasın" mı diyeyim?Lütfen şakanızı kendinize saklayın. Komik değil.
çok iyi ilaçmış dez avantajı var mı ?
sadece duyguları yok etse iyiymiş :/Hemde çok. Beyine zarar veriyor. Hiç bir duygu hissetmiyorsunuz ne sevinç ne üzüntü nede kızgınlık. Normalden daha çok uyuyorsunuz. Uyumadığınız zamanlar yarı uyuyormuş gibi oluyorsunuz. Bağımlılık yapıyor. Hiç bir işe yaramıyor kullanmayı kesince eskisi gibi devam.
Geceleri daralmanıza neden olan şey nedir ne düşünüyorsunuz da sizi bu hale getirebiliyor ? Ailenizle paylaştınız mı ?Selamünaleyküm. Dediğim gibi,akil sağlığım kötüye doğru gidiyor. Özellikle geceleri, çok daralıyorum. Sanki bana bişey olacakmış gibi, ölümden, sağlığımı kaybetmekten çok korkuyorum.en ufak şeyden, ölesiye korkuyorum. Bütün gün sürüyor. Geceleri çekilmez hale geliyor. Yardım edin. Psikolojimi nasıl yüksek tutabilirim? Daha önce bu durumu yaşamış veya yaşayan var mı? Nasıl kurtulurum? Yardım![]()