HİT_GOOSE
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,100
Peki neden nerden bilim yazıyorsunuz?Hayır kasmıyorum.
Peki neden nerden bilim yazıyorsunuz?Hayır kasmıyorum.
Tam tersi lisede türleri biterler. Artık o devir eski de kaldı. 200'lük bir liseye giderseniz tabii ki de kekolardan yürüyemezsiniz. 350 üstü liselerde kalmadı artık böyle şeyler.Kekolar cayır cayır kaynıyor. Liselerde daha çoklar.
Bilinmesi imkansız bir soru olduğu için olabilir mi?Peki neden nerden bilim yazıyorsunuz?
Ben gördüğümü söylüyordum.Tam tersi lisede türleri biterler. Artık o devir eski de kaldı. 200'lük bir liseye giderseniz tabii ki de kekolardan yürüyemezsiniz. 350 üstü liselerde kalmadı artık böyle şeyler.
Hayır, almazlar.OBP'si 90 olan güzel bir lise var,
Benim ortalamam 77 ve lise biraz uzak
Sorularım;
1.Kekolar olurmu?
2.Lise beni alırmı?
75, 73 7790 Ortalama ile çok keko olacağını sanmam. Girebilir misin 6-7-8 ortalamanı at bakalım.
Alakası yok.90 Ortalama ile çok keko olacağını sanmam. Girebilir misin 6-7-8 ortalamanı at bakalım.
Almazlar.75, 73 77
Burada keko sen oluyorsun gibi la. Olum puanın yetmiyor.OBP'si 90 olan güzel bir lise var,
Benim ortalamam 77 ve lise biraz uzak
Sorularım;
1.Kekolar olurmu?
2.Lise beni alırmı?
Girmen maalesef çok zor dostum. Belki kontenjanlar dolmazsa ki çok düşük bir ihtimal girebilirsin ama dediğim gibi girmen çok zor, ortalaması 80+ olanların daha fazla şansı var. Ayrıca devamsızlık bilgilerin vs. de önemliydi sanırım.75, 73 77
bide 85 ile alan güzel bir lise var o biraz daha yakın alırmı sizce?Alakası yok.
Ben bilmem kaç ortalama ile girdim ve kekolar var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Almazlar.
Belki.bide 85 ile alan güzel bir lise var o biraz daha yakın alırmı sizce?
Pardon 81 imişBelki.
İlk tercihine orayı yaz.
Oranın alma ihtimali var ama 1. kontenjan ile giremezsin, mecbur boş kontenjan bulduğunda kaydını yaptırmalısın.bide 85 ile alan güzel bir lise var o biraz daha yakın alırmı sizce?