Hangi interneti seçmeliyim?

Millenicom hakkında çok şikayet var bildiğim kadarıyla netspeed kullananların %95 memnun neredeyse?
Memnun kalan insanlar genelde hiçbir yerde yazma gereği duymadığı için sadece şikayet okuman normal. Şikayetlerin sebeplerine baksan daha mantıklı aslında.

Memnun kalan insanlar genelde hiçbir yerde yazma gereği duymadığı için sadece şikayet okuman normal. Şikayetlerin sebeplerine baksan daha mantıklı aslında.
O zaman ilk millenicom alayım eğer memnun kalmazsam netspeed geçeyim sizce ?

O zaman ilk millenicom alayım eğer memnun kalmazsam netspeed geçeyim sizce ?
Nasıl isterseniz yapabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla 1 aylık davet kodu ilk ay geçerli oluyor. 1 ay ücretsiz deneyip geçebilirsiniz.
Post automatically merged:

Eğer öyle yapacaksanız 35/6 lık paketi seçin daha sonra yükseltirseniz uygun fiyatlı tarife sunabilirler.

Nasıl isterseniz yapabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla 1 aylık davet kodu ilk ay geçerli oluyor. 1 ay ücretsiz deneyip geçebilirsiniz.
Post automatically merged:

Eğer öyle yapacaksanız 35/6 lık paketi seçin daha sonra yükseltirseniz uygun fiyatlı tarife sunabilirler.
Teşekkür ederim ama büyük ihtimal 100/8 olanı alacağım millenicom geçersem 2-3 ay sonra başka servise geçerim Türknetide değerlendirebilirin.

Teşekkür ederim ama büyük ihtimal 100/8 olanı alacağım millenicom geçersem 2-3 ay sonra başka servise geçerim Türknetide değerlendirebilirin.
En son türkneti denemeni öneririm çünkü onlardan ayrılmak çok fazla kişiyi uğraştırmış okuduğum ve gördüğüm kadarıyla.

@yasir3,
Altyapınız fiber mi? Netspeed'de VDSL fakat Millenicom'da fiber çıkmış. Nasıl oluyor?
Buradan da sorgulama yapıp tam ekran bir ekran görüntüsü atabilir misiniz? 85 TL olması gerek.

@yasir3,
Altyapınız fiber mi? Netspeed'de VDSL fakat Millenicom'da fiber çıkmış. Nasıl oluyor?
Buradan da sorgulama yapıp tam ekran bir ekran görüntüsü atabilir misiniz? 85 TL olması gerek.
1619685840318.png

Tamamdır, anladım. En alt kısmı kırpıp attığınız için kafam karışmış.
Önerim, Millenicom olacaktır. Altyapınıza göre en iyi hizmeti onlar verecektir.
Bu kanıya nereden vardığınızı sorabilirmiyim merak ettim?

Bu kanıya nereden vardığınızı sorabilirmiyim merak ettim?
Millenicom, VDSL altyapıda diğerlerine göre daha mantıklı bir seçim.
35 Mbps paketlerin hepsi aynı fiyatta, 100'e kadar çıkartmak 10 TL ücret istiyor.
Aynı fiyata müşteri hizmetleri olan bir firmayı yani Millenicom'u almak, daha mantıklı.

Millenicom, VDSL altyapıda diğerlerine göre daha mantıklı bir seçim.
35 Mbps paketlerin hepsi aynı fiyatta, 100'e kadar çıkartmak 10 TL ücret istiyor.
Aynı fiyata müşteri hizmetleri olan bir firmayı yani Millenicom'u almak, daha mantıklı.
sizde mi millenicom kullanıyorsunuz kullanıyorsanız memnunmusunuz?

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_
sizde mi millenicom kullanıyorsunuz kullanıyorsanız memnunmusunuz?
TürkNet kullanıyorum fakat altyapım fiber, siz de fiber olsanız önerirdim.
Fakat VDSL'de TürkNet'in herhangi bir avantajı yok, pek tercih edilesi değil.
Aynı fiyata müşteri hizmetleri olan bir firma, daha mantıklı. Kullananlar, memnun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,231
Üyeler
190,878
Son üye
kaiiraa
Geri