cbr güzel dir ama biraz uğraştırıyor diye duymuştumKanka hiç bilmiyorum motovlog falan izliyorum yt den orda gördüklerime CBR falan diyorlar galiba
Kanka hiç bilmiyorum motovlog falan izliyorum yt den orda gördüklerime CBR falan diyorlar galiba
Sorduğum herkes CBR125 dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Araba bile.tek tuk sürdüm hayatımda
İlk defa sürücem hiç sürmedim daha2013 2014 falan Honda CBR iyi gider ama. Giriş seviyesi için büyük bir motor olur. Eğer ilk defa alacaksan önermem.
Şu an 17 yim 18 imde almayo düşünüyorumYaş kaç
ozaman ilk etapta kanuni seyhan falan alıp 100 lük elini ve yol bilgini alıştır. Daha sonra o tarz büyük motorları al. Böyle heves edip alıp daha sonra hayatını kaybeden çok kişi tanıdım.İlk defa sürücem hiç sürmedim daha
Şu an 17 yim 18 imde almayo düşünüyorum
Aynen scooter falan iyi olur adam başlangıçta alıyo r25 i olüyoozaman ilk etapta kanuni falan alıp 100 lük elini ve yol bilgini alıştır. Daha sonra o tarz büyük motorları al. Böyle heves edip alıp daha sonra hayatını kaybeden çok kişi tanıdım.
Şu an bisiklet sürüyorum canım yol bilgim var ama bisiklet ve motor aynı değildirHocam gerçekten ciddi konuşursak ben naked almanızı hatta scooterla fln başlamanızı tercih ederim racingle başlamak Türkiye’de saçma olur
125cc lik nakedlara bakın derim
Aynen scooter falan iyi olur adam başlangıçta alıyo r25 i olüyo
Scooterla alışın sonra daha iyilere geçin Hocam daha iyi olur sizinİlk defa sürücem hiç sürmedim daha
Şu an 17 yim 18 imde almayo düşünüyorum