Canlı derste sıkılıyorum

50 soru falan çözerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anlamıyorum hiçbirşey
Ne yazık ki Türkiye de ki eğitim sistemi böyle sınava bağlı her şey ama çalışmak zorundasın

hocam sınav konuları belli değil neye çalışayım
Sadece sınav için çalışma öğrenmek için de çalış

Sadece sınav için çalışma öğrenmek için de çalış
eğitim sistemi sınava bağlı sınav konuları belli olsun ona çalııcam geçen dönemki konuları verecekler onlarıda biliyorum

eğitim sistemi sınava bağlı sınav konuları belli olsun ona çalııcam geçen dönemki konuları verecekler onlarıda biliyorum
matematik öğretmeni konular aynı kalır diyordu

Ben de sıkılıyorum, hatta girip alt tab'da bazen CombatRy, bazen VALORANT atıyorum. Bizimkiler gelince alt tab ders o.O2

Ben de sıkılıyorum, hatta girip alt tab'da bazen CombatRy, bazen VALORANT atıyorum. Bizimkiler gelince alt tab ders o.O2
insanların piskolojisi yok herhalde

sınavların olmamalı çünkü depresyonda herkes

hiçbir konuyu bilmiyorum sınavlarda çıkan konuları çalışacağım
Aga Tongucta Son Yada Genel Tekrarlar Hicbirsey bilmezsen onları İzle Hangi dersse bir yapı olusturur.

Canlı dersi dinleyemiyorum. Ders 30 dk ,ben 25 dk internette dolanıyorum. İlk dönem derse çok katılıyordum, hep dinliyordum ama bu dönem çok sıkıcı geliyor. Tek aktif olduğum ders tarih. Hem en sevdiğim ders hem hoca anlatırken masal anlatır gibi geliyor. ayrıca bu dönem anlatılan hiçbir şeyi bilmiyorum (tarih dışında) bu yüzden de kötü hissediyorum kendimi. 2. dönem sınavları olursa çok kötü not alacağım. Ne yapmalıyım? Ne zaman ders çalışmaya çalışırsam son gün çalışırım deyip geçiştiriyorum. Aynı sorun sizde de var mı?
Tıpa tıp beni anlatmışsın o.O2

Canlı dersi dinleyemiyorum. Ders 30 dk ,ben 25 dk internette dolanıyorum. İlk dönem derse çok katılıyordum, hep dinliyordum ama bu dönem çok sıkıcı geliyor. Tek aktif olduğum ders tarih. Hem en sevdiğim ders hem hoca anlatırken masal anlatır gibi geliyor. ayrıca bu dönem anlatılan hiçbir şeyi bilmiyorum (tarih dışında) bu yüzden de kötü hissediyorum kendimi. 2. dönem sınavları olursa çok kötü not alacağım. Ne yapmalıyım? Ne zaman ders çalışmaya çalışırsam son gün çalışırım deyip geçiştiriyorum. Aynı sorun sizde de var mı?
eğitim öğretim hayatım böyle geçti :D şuan bilgi işlem uzmanıyım

hocam sınav konuları belli değil neye çalışayım
1. Sınav dışındaki yerler çıkar oralara çalış ? O_O

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,056
Üyeler
187,284
Son üye