Windows 10 lanetliği.

azizdead

80+
Reaksiyon skoru
1
öncelikle merhaba
bi arkadaşım var bilişim bölümünde stajyer ve onun usbsi ile windows 10 yükledim.
öncelikle yeni harddisk aldım ona yükledim ve yüklediğim windows sürümü windows 10 pro sürüm 1909
şimdi ben nedense arada bi tepki alamıyorum, mesela google arama kısmına bişey yazıyorum normalde alt tarafında aradığım şeylere benzer tercihler çıkar ama o sıra o çıkmıyor yani tepki vermediğini öyle anlıyorum nedeni nedir acaba bilen var mı?

öncelikle merhaba
bi arkadaşım var bilişim bölümünde stajyer ve onun usbsi ile windows 10 yükledim.
öncelikle yeni harddisk aldım ona yükledim ve yüklediğim windows sürümü windows 10 pro sürüm 1909
şimdi ben nedense arada bi tepki alamıyorum, mesela google arama kısmına bişey yazıyorum normalde alt tarafında aradığım şeylere benzer tercihler çıkar ama o sıra o çıkmıyor yani tepki vermediğini öyle anlıyorum nedeni nedir acaba bilen var mı?
SSD varmı sistemde?

ssd yok hocam ve al derseniz de şu an alamam.

niye kimse cevap vermiyor bu forumda? yeni diye mi yoksa kimse kimseyi takmıyor mu?

tarayıcı ayarları ile oyna sorunun düzelir

Bahsettiğiniz konunun Windows ile bir bağlantısı olma durumu yok gibi. Çok yetersiz bir problemden bahsetmişsiniz. Tarayıcı kaynaklı bir durum olabilir başka bir problem gözlemlediniz mi ?

öncelikle merhaba

windowsu yeni kurduysan eğer normaldir. google arama tarafında hemen tepki vermez, eğer hemen versin istiyorsan google hesabı ile giriş yaparsın chrome' a anca öyle alırsın ilk başta senkronize et eski verileri çeker sonra otomatik çıkar.

uygulamalar geç açılmıyor sadece tıkladığım zaman geç tepki veriyor ama o sıkıntı olmadığı zaman direkt tıkladığım gibi açılıyor.

sadece googlede değil örn: başlat'a tıkladığımda da öyle oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,297
Üyeler
184,293
Son üye
jocshehe
Geri